resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34292
    yine ayrılmayı beceremeyişimizin başrolü olmuştur. ne kendisi ne yönetim süreci idare edebildiler. galatasaray taraftarının, terim figürüne yapışarak yaşamasını hep sorunlu buldum (zamanımızın bir hastalığı bu, rte, imamoğlu, kardashianlar, terim liste uzar gider. global dünya öyle büyüdü ve hacimlendi ki onunla yüzleşebilmek için araya hipertrofik bir figür koyması gerekiyor kitlelerin. böylece güçsüzlüklerini biraz hafifletebiliyorlar)

    geldiğimiz noktada 3 yıldır güçlü oyun oynamayan, 2 yıldır sonuç alamayan, 3 aydır maç kazanamayan takımın hocasının görevine son verilmesi şaşırtıcı değil. bu kararı alanların yetersizlikleri ise başka bir tartışma konusu ki gelecek aylarda en çok bunu konuşacağız. olup biteni "vay efsaneye kıydılar" yerine "bu iş olmadı gitti, kalanlarla da olacak gibi görünmüyor" diye yorumlarsak gerçeklikle bağımızı koparmamış oluruz. biliyorum zor. ama gerçek insanı iyileştirir. hoyratça da olsa.

    yolu açık olsun. 19 şampiyonluğundan hemen sonra yazdıklarım orada duruyor
    (bkz: #2663494)
    (bkz: #2807663)
    (bkz: #2850682)

    "ben demiştim" hiç işe yaramayacağı gibi bunları görmek için kahin olmaya da gerek yok. hocanın neden görmediği asıl sorun. değişime direnç derken bunu kastediyorum. olmadığını, kötüye gittiğini kabul etmedi hoca. dolayısıyla elendi.

    yolu açık olsun. kalbi kırık kalmasın. her şekilde taraftar el üstünde tutar onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın