resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34290
    kovulmuştur. sabır diye yalvarırıken kovulmuştur. taraftar istemediği için 2021 sezonu ortasında daha oynanacak 18 maç varken, avrupa'da son 16'da iken kovulmuştur. bu kovuluşu sadece ve sadece taraftara yazar. taraftar kalmasını istiyor olsaydı yönetim gönderemezdi.

    kovuluşunun, tek sorumlusu ligin ilk maçlarından beri, avrupa kupası elemelerinden beri ortalığı yangın yerine çeviren, takımın üzerinde anlamsız bir baskı yaratan taraftardır.

    ışıtan gün sadece son taşı atmıştır.

    galatasaray bir dernektir, sahibi yoktur. buna rağmen inanılmaz bir para akışı, inanılmaz bir şöhret vaad eder yönetenine. ışıtan gün veya burak elmas veya yiğit şardan veya albayrak bu sahipsiz güce hükmetmek isteyecektir. hiçbir yöneticinin derdi asla ve asla galatasaray olmayacaktır, onların konusu galatasaray'a ne verecekleri değildir, galatasaray'dan ne alacaklarıdır. hayatın kanunu budur. olay sadece ve sadece maddi kazançtır. galatasaray'a ne verebilirim, galatasaray'a zarar verilmesini nasıl önlerim diyen tek kişiyi, hocalar üstü konumu olan tek kişiyi kovdurmuştur taraftar.

    bundan sonra olacakların tek sorumlusu taraftardır. galatasaray'ın düşeceği ekonomik buhranların tek sorumlusu taraftardır. biraz sabır diye yalvaran fatih terim'i kovdurttular. fatih terim hakkında istifa iması yapan her taraftarın, sene sonu ayrılsın diyen her taraftarın sorumluluğudur galatasarayın düşeceği durumlar.

    hem ekonomist, hem taktisyen, hem de büyük resmi görebilen taraftarımız, galatasaray için fatih terim'in kovulmasının iyi olacağını öngördü ve istediğini aldı. bundan sonra olacaklar içinde kimseyi ama kimseyi suçlamaya hakkı yoktur.

    galatasaray, bundan böyle faith terim gibi birisi çıkana kadar, diğer türk takımları gibi türkiye şampiyonluğu için oynayacaktır ve takriben yüzde 33 oranında şampiyon olacaktır.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın