resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34281
    tam olarak insanların hayalindeki ayrılık nasıldı merak ediyorum. "sene sonunda hocam kendi isteğiyle zaten ayrılacaktı" diyenler de içten içe bunun komik olduğunu biliyordur herhalde. geçmişte var mı bunun örneği, mümkün mü allah aşkına?

    ben sene sonunda olacakları söyleyim. ligi böyle 10-15. sıralar civarında bitirirken yine "ya terim ya ölüm, bu kulübün efsanesine 1 seneyi daha çok görmeyin, bu planlama 3 yıllıktı daha 2 yılı var vs." böyle onlarca klasik akıl dışı söylemle desteklenecek ve sene sonunda zaten bırakacaktı söylemi "hocam herkesin içinden geçecek"e dönecekti. zaten her sene sonu da aşağı yukarı bu yaşanıyor. hoca bırakmasa başkan sene sonu gönderse yine "bu kulübün efsanesine 1 sene dayanamadılar, onun sayesinde başkan oldun" diye aynı linci yiyecekti.

    dahası bu sene küme dahi düşsek hocanın hayatında kendi üzerine toz kondurmuşluğu yok. "benim taraftara verilmiş bir sözüm var, hala da tutmaya da niyetliyim" deyip yine gönderilmeyi bekleyerek devam edecekti. bu geçtiğimiz 2 hafta bile sen git biz mağdur olalım, hayır siz kovun ben mağdur olayım muhabbetiyle geçti.

    işler gerçekten sarpa sarmışken, gözümüzün önünde takım her gün geriye, çöküşe gidiyorken, hiçbir umut vadetmiyorken, adı geçen yeni hocanın karısının yatağından aldırılmakla tehdit edildiği yerde hocadan iyi ayrılmanın yolu nedir gerçekten merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın