• 8352
    fatih terim takımdan ayrıldığı için bir kısmı ortalığı yangın yerine çevirmektedir. kendilerine hak veriyorum, sezon sonu beklenebilirdi bu hamle için, ya da sezon başında hiç yola çıkılmaması gerekiyordu.

    şuanda; "fatih terim florya'ya tekrar geri döndü, yönetimle tekrar görüşüp ikna edilecek ve 3 yıllık plan fatih terim, ekibi selçuk inan ve necati ateş ile yeniden başlıyor" haberini okusalar bir kısmı mavi ekran hatası verip şuanda düşündüklerinin tam tersi şeyleri düşünmeye başlayacak bundan da eminim.

    imparatorumuz sayın fatih terim hocamıza her zaman saygı duymakla beraber; 3 sezondur şampiyon olamayan, son 10 maçında 1 galibiyet alabilmiş, ligde ,12. sırada olan bir hoca ile efsanemiz de olsa saygı çerçevesinde yolların ayrılmasına da kızamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın