resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34195
    fatih hoca hakkında olumlu veya olumsuz bir karar almak her zaman zordur, kritik dönemlerde bu kararları almak daha da zordur. elbette yönetimin bu süreçte bir karar alması gerekiyordu, ya fatih hocayla başladıkları bu süreci devam ettireceklerdi ya farklı bir yolu seçeceklerdi fakat bir karar almaları gerekiyordu. aksi takdirde böyle süreçler taraftar dahil herkese zarar verir, burak elmas yönetimi ise ayrılık kararı aldı.

    ayrılık kararı hakkında yönetimi eleştirmiyorum, doğru zaman mı yanlış zaman mı mevzusu da bundan sonra yaşanacak süreçte daha net görülecektir.

    tek kafamı karıştıran durum, burak elmas ve yönetimi seçim sürecinde fatih terim üzerinden ciddi bir propaganda yaptı ve belli oranda karşılığını aldı. o dönem ciddi söylemlerde bulunup, ayrılık sürecinde yapılan yardımcı hoca saçmalıkları ise hiç doğru değildi. bu süreç daha doğru ve samimi yönetilmeliydi.

    son olarak fatih hocama teşekkür ediyorum, benim için ve çoğu galatasaray taraftarı için çok özel bir karakter, en büyük efsanelerden biri, onunla ayrılıklar her zaman zor ve duygusal olmuştur. yolun açık olsun hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın