resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34186
    görevden ayrıldığı söylenen teknik direktörümüz. şayet doğruysa yerinde hatta geç kalınmış bir karar. hocayla yolların bu şekilde ayrılmış olması üzücü ve herkes gibi benim de içimi cız etmiyor değil ama gelinen noktada duygusallığa yer yok çünkü ortada çok boyutlu ve istikrarlı bir başarısızlık var. takım şampiyon olunan son iki sene dahil uzun süredir istikrarlı bir şekilde kötü futbol oynuyor, transferler başarısız, yardımcı tercihleri başarısız, yöneticilerle koordinasyon kötü, saha kenarındaki hal ve hareketleri sıkıntılı (tff ve hakemlerin kötü niyetli olması bahane değil). dolayısıyla gelinen noktaya şaşırmamak lazım. bu saatten sonra hocanın görev alacağı tek makam başkanlık makamıdır. tabii teknik ekibe, tercihlerine saygı duymak ve transfer işine karışmamak şartıyla.

    şimdi hocanın gidişinden sonra oluşacak badem gözlü efektinin önünü almak için şu gerçeklerin altını tekrar kalın çizgilerle çizmek gerekir. zira ünal aysal döneminde yaşanan ayrılığa benzer bir şekilde, "hoca ortada hiçbir gerekçe yokken, kötü niyetli bir yönetimin düşmanca tavrı ile kulüpten kovuldu" algısı yaratılmaya çalışılıyor.

    1-) hoca, mustafa cengiz'in ahını aldığı için gitmedi. allah rahmet eylesin mustafa cengiz'in ah edecek bir durumu yok, zira kendisi çok kötü bir başkandı.
    2-) hoca, servet yardımcı'nın çevirdiği dalavereler yüzünden gitmedi.
    3-) hoca, kendisine önerilen yardımcı antrenörü reddettiği için gitmedi.

    fatih terim başarısız olduğu için, son derece haklı ve ayan beyan ortada olan sebeplerle görevi bıraktı ya da bırakmak zorunda kaldı. kulübümüz için hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın