resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34082
    sahadaki kötü oyun ve başarısız sonuçlardan daha kötüsü, hocanın maç önü ve maç sonu açıklamalarında bahsettiği iyi oyundur bana göre. hoca takımın gerçekten iyi oynadığını sanıyor ki bu gerçekten çok sıkıntılı bir durum. başarısızlığı kabul etmek herkesin yapabileceği bir şey değil elbet ama sorunları böyle görmezden gelmek takıma çok büyük zarar veriyor.

    dün oynanan 8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçında taraftarlar geriye pas atıldığında oyuncuları ıslıklayıp ileri oynamak zorunda bıraktı mesela. şu bile bu sezon fatih terim'in talimatlarından daha etkili oldu. bu örnek bile artık hoca olarak yapamadığının göstergesidir.

    kulübün efsanesi ve en büyük başarılarının sahibi olan hocanın bu duruma düşmesi, kendini bu duruma düşürmesi, hem kulübe hem kendisine zarar veriyor. şu anda terim'e tapan kitle hariç umudu olan taraftar kalmadı gibi. o tapan kesim de mantıklı bir çözüm sunmuyor da "ondan başkası yapamaz." kafasında takılıyor. vallahi zeki yavru ile sokol çikalleşi ile yapabilen varsa bu takımla da yapabilen çıkar. kulübün ileriye gitmesi için, içinde bulunduğu kötü havadan kurtulması için kan değişimi şart. hem de bu kez hoca yönetimi taraftarın önüne atmadan yapılmalı bu.

    kendisi gittikten sonra olur da başarı gelirse yeni gelen hocanın hakkı yenilecek ve "terim'in mirasını yedi." olacak. ama olsun. galatasaray başarılı olsun da terim ya da bir başkası kimle olursa olsun. çünkü aslolan galatasaray'dır. kimse de galatasaray isminden büyük değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın