resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34066
    bi suredir akil ve ruh sagligim icin maclari tamamen bos zaman aktivitesi olsun diye izliyorum. gecen senelerde o gunun hatta o haftasonunun planlarini maclara gore yaparken bu sene denk gelirse izleme modundayim, zaten yogunluktan pek vakit de bulamadigim icin galatasarayin durumuna kendimi parcalayacak bir ortamim da olmuyor.

    mevcut yasam tarzimda sunu soyleyebilirim ki bu tip bir taraftarlik mukemmel keyifli bir şey. cunku mac guzel gecerse keyifleniyorum. kotu gecerse de neyse en azindan 2 saat bi aktivite oldu deyip kalkip isime bakiyorum. kesinlikle zaten stres topu halinde yasadigimiz ulkede yaptigimiz en mantiksiz sey hayatin merkezine su dandik ligimizi koyup ona gore yasamakmis. saykoluk derecesinde takip etmeyi biraktiginiz zaman gercekten bi ferahladiginizi ve daha mutlu oldugunuzu hissediyorsunuz. bi deneyin ne demeye calistigimi anlayacaksiniz.

    bugun spora gittigim icin 8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçıni izleyemedim. nasil oynadik ne yaptik hic bir fikrim yok. sozlukten fikir de edinemiyorum cunku bir macta dortmunda transfer yapar denilen berkan baska bir macta ikinci lig topcusu diyerek elestiriliyor. bu kadar alakasiz 2 yorumu alt alta okuyunca da burdan okudugum bir yoruma gore fikir olusturmanin aptalca olacagini dusunuyorum. o yuzden iyi miydik kotu muyduk bilmeden sunu soylemek istiyorum. sozlukteki havadan sunu seziyorum ki hocayla takimin ve taraftarin bagi kopmus. ben her zaman hocanin yaninda olan ve onunla devam edilmesi gerektigini dusunen taraftaki bir galatasarayli olarak artik yokus asagi yuvarlanmaya baslayan takimda bir seyler degismezse geri donussuz olarak her seyin -temelde huzurun- bozulacagini gorebiliyorum. mevcut tabloda hocanin bir sekilde farkli bir konuma gecmesi veya guzel bir vedayla emekli olmasi kendi sagligi ve taraftar gozundeki konumu icin en dogrusu olacaktir. biliyoruz ki 40 yilin uzerinde bir birliktelik galatasaray fatih terim evliligi. bu birlikteligin 40 yila yakisir sekilde sonlanmasi lazim. ancak goruyorum ki her gecen gun siddetli gecimsizlik artarak devam ediyor. bu senenin sonunda cok daha kotu ayriliklara mahal vermemek icin hocanin emeklilik dusunmuyorsa dahi bir sekilde gorevde ust akil gibi kalmasi ve bir kan degisikligine izin vermesi gerekiyor gibi. herkes icin en hayirlisi bu saniyorum ki.

    cunku takimda tecrubeli oyuncu yok. takimi bir arada tutup liderlik yapacak adam yok. takimin ozguveni cok fena kirilmis durumda ve neredeyse marcao disindaki hic bir oyuncunun buyuk takim oyuncusu refleksi gosterecek mental olgunlugu yok. genc takim kurmanin en buyuk handikapi bugun yuzumuze carpiyor. asagi dogru olan ivmeyi kiramiyoruz. ruzgari terse ceviremiyoruz. her mac daha da bozulan bir psikolojik hava goruyoruz. bu sene daha relaks davraniyorum demistim ya, bana gore hava hos. ben bu seneyi cope atarim, yazin araya serpilecek bir kac tecrubeli oyuncuyla birlikte seneye yine inanir ve sampiyonluk havasina girerim ancak bunu yapamayacak milyonlar var ve herkes homurdanmaya basladi bile. ben bu sene sampiyon olamamaya degil, 40 yillik fatih terimle hak ettigi gibi ayrilamamaya daha cok uzulecegim. o nedenle saniyorum ki hoca guzel bir vedayla biraksa herkesin ici rahatlayacak. sportif olarak da benim ve benim gibi dusunen bir avuc galatasarayli disinda herkes mutlu olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın