resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1985
    (bkz: #3116652)
    (bkz: #3116811)

    başkan adaylığında ismi geçtiğinde hiç mutlu olmamış hatta üstteki yazıları yazmıştım. ancak gerek sözlükten bazı arkadaşların özelden yazdıkları çok umut verici mesajları, özellikle yönetimdeki isimlerin kalitesinden bahsetmesi ve daha sonrasında terim'in de desteğini alması ile ben de seçimde kendisini desteklemiştim.

    tamam terim formsuz onu bir kenara koyuyorum da biz rahmetli mustafa cengiz'i en çok saha dışında haklarımızı koruyamadığı için eleştirilmiştik.

    ama bu nedir ya. 1-2 cılız açıklama dışında bir şey görmedik. nihat özdemir'i dahi övdü sonra eleştirmek isterken oradan da tokat yedi.

    yazık valla. futbol mu bitti galatasaray mı bitti bilmiyorum ama üstteki yazılarımda da görüldüğü gibi zamanında başarısız da olsa ne marka isimler başkanlık yapmıştı. başkanların kalibresi yıldan yıla net bir şekilde azalıyor. türkiye'de her alanda görülden liyakatsizlik maalesef büyük kulüplerin başkanlık koltuğuna bile sirayet etti. belki de sistemin istediği adam kendisiydi. nitekim son derece boş çıktı. 3 yılı tamamlayabileceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın