resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33949
    her şeyin sorumluluğunu üstüme alıyorum dediğinde karşılık olarak "hep mi başkaları suçlu" gibi bir cevap veren bir kitleyi yönetmek zorunda kalan teknik direktör. peygamber sabrı var herhalde kendisinde ne diyeyim helal olsun.

    eski yönetim saçmalamayı abartmadan önce her defasında kendini adamlara kalkan yapmasına rağmen son zamanlarındaki haklı tepkileri nedeniyle yönetim yiyor diye yaftalandı ki bugün de hakkı olmasına rağmen yapmadığı farklı bir açıklamayı yapsa "al işte yine yönetimi taraftarın önüne atıyor" diye sunculuğunu yaptığı tv kanalında, köşe yazarı olduğu gazetede veya sosyal medya hesaplarında algı yürütecek insanlar bugün gelmiş tam aksi yönde argümanlarla kendisine saldırır olmuş. zamanında uefa kupası sonrası kulübün içini sömürüp bir daha laf ebeliğinden başka bir katkı sunmayan tipler gelmiş 25 milyon eurosunu harcamış edebiyatı yapıyor. ağzımla gülecek eşiği çoktan geçtim ben. tek kelime ile zavallısınız.

    insanlar kendisinden ne istediğini de bilmiyor. bu sezon sahaya cikarmadigi farklılıkta 11 kalmadi neredeyse hicbirinde eleştirilmediği olmadı, üstüne bir de genel eleştiri olarak kadro oturtamadı dendi(buna ben de katılıyorum tabii ki, vurgulamak istediğin konu çelişki). bir klasik galatasaray taraftarı yalanı olarak kaybedeceksek de gençlerle kaybedelim dendi, 25 yaş ortalamalı kadroyla kaybedince koskoca galatasaray ne günlere kaldı dendi. fatih terim ne yapsa yaranamaz bu zaten her zaman böyleydi, bu milletin yapısı böyle. her oynattigi kadroda birilerine haksizlik yapildigi iddia edildi, kimse de futbol 11 kişi oynanıyor demedi.

    neredeyse ayrıldığı her dönem galatasaray'ın daha kötüye gittiğini yaşayarak tecrübe etmiş olduğu halde kendisine recep tayyip erdoğan benzetmesi yapan kişilere bir şey diyemem. onlara allah vicdan rahatlığı versin dışında bir şey diyemem. hocanın atatürkçü olmasına falan değinmeye gerek duymuyorum. bu tür ithamlar bir açıklama veya değerlendirmeyi hak edecek seviyede değiller.

    hepsine tek açıklamayla "avucunuzu yalarsınız" mesajı vermiş olması çok yerinde olmuş. sabahtan beri görüyorum ki herkes de mesajı almış. umarım asıl alması gerekenler de alırlar.

    ben bir galatasaraylı olarak tabi ki beşiktaş sempatizanları yerine galatasaraylı fatih terim'in yanında olacağım. en azından 30 yaşında kariyer zirvesi udinese olan birine 3 milyon euro verilmesine izin vermiyor. bu durumdan rahatsız olanlar da rahatsızlık duymaya devam edebilir. fatih terim varken galatasaray'ın bir kuruşunu yiyemeyecekler, başkana ayrılık restleri çekip de durmasınlar adam olup defolup gitsinler, borçlarını kendi çabalarıyla ödesinler. galatasaray'dan ekmek çıkmaz size!
App Store'dan indirin Google Play'den alın