• 15072
    bildiğiniz gibi sözlükte uzun süredir yazar engelleme ile ilgili bir problem var. engellenen yazarların girdiği entry'ler hâlâ görünüyor. bunun sebebi de söylenene göre yazar engelleme kotasının 50 kişi ile sınırlı olmasıymış. bu sayıdan daha fazla yazar engellenince yukarıda yazdığım sorun meydana gelmeye başlıyor.

    bu konuda benim gibi sorun çeken arkadaşlara önerim engellenenler listesinde engellediği yazarları kontrol etmeleri. birçoğunun pilot olmuş olma ihtimali çok yüksek. onların engellerini kaldırarak kendinize yer açabilirsiniz.

    ayrıca pilot olmayan ama sözlüğü bırakan da bir çok yazar var. onların da engellerini kaldırabilirsiniz. son entry girme tarihinden anlıyorsunuz zaten. aylar önce yazanlar var en son. maalesef engellenenler listesi alfabetik sıraya göre karşımıza çıktığı için biraz uğraştırıcı oluyor. kimi ne zaman engellediğinizi bilmiyorsunuz zira.

    örneğin bu sene ben 158 kişi engellemişim ancak şimdi pilot olanların engelini kaldırdım* ve şu an 129 kişiye düştü. benim hâlâ yüksek ama bir çok arkadaşın işine yarayabilir diye yazmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın