resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1974
    https://www.haberturk.com/...cim-yok-3299126-spor
    https://twitter.com/.../1476462333576757250

    erken seçimin olup olmayacağını söylemesinin pek de bir önemi olmayan galatasaray başkanı. galatasaray üyeleri isterse, o erken seçim gerçekleşir. zaten burak elmas, tff'ye diklenip cevabını alınca köşesine çekilen bir başkan olduğundan dolayı söylemlerini ciddiye almak zor. kedisini kimse ciddiye almıyor ola ki tff, türk futbol hakemlik sistemi çalışma grubuna çağırmadı. ekip arkadaşları ile arası nasıl bilmiyorum, son derece pasif bir ilişki içerisindeler gibi gözüküyor. taraftar zaten her geçen gün daha da köpürüyor, sabrı taşmış durumda. fatih terim istediği gibi at koşturuyor, şu an başkan fatih terim'in kendisiymiş gibi bir görüntü mevcut. medya aslı astarı olmayan haberler yapıyor. liste böyle uzar gider.

    galatasaray divan üyelerinin de burak elmas'ı ciddiye aldıklarını düşünmüyorum, bugün seçime girse kaybeder. o yüzden birtakım siyasiler gibi açıklamalar yapmamalı. "çok beklerler" gibi olduğundan büyük görünme çabası adına yaptığı açıklamalar sahte duruyor ve irrite edici. kıyafet üzerine oturmuyor bir kere, ne yapsa boş.

    kredisini çok hızlı tüketti. burada o kadar mustafa cengiz yönetimine salladık, cengiz yönetiminden daha iyi yaptıkları bir tane iş yok. gelecek sezon hoca ile yolları ayıracaksak, bununla kalmayıp yönetimi de değiştirmeliyiz(gerçi o kadar yazıyoruz ama hoca 80 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyor herhalde). temiz bir başlangıç yapmak en iyisi.

    şimdi, galatasaray'ın üst seviye(maddi, manevi getirisi ve götürüsü olan) spor branşlarına bakalım;

    erkek futbol takımı ligde 10. sırada.

    kadın futbol ligi yeni başladı, şu an 5. sıradayız. sanki bütün branşlarda çok başarılıymışız gibi doğru düzgün kaynak ayıramayacağımızı bile bile bu branş kuruldu. yeni yükümüz hayırlı olsun.

    erkek basketbol takımımız ligde 4. sırada.

    kadın basketbol takımımız ligde 6. sırada.

    erkek voleybol takımımız ligde 5. sırada.

    kadın voleybol takımımız da ligde 5. sırada.

    sadece futbolu değil, hiçbir branşı yönetememişsin. saha içinde yoksun. saha dışında yoksun. mustafa cengiz yönetimine haksızlık yapmışız demek istemiyorum, kötü bir yönetimdi fakat sizin geçtiğimiz yönetimden daha iyi yaptığınız iş yok? bu kadar güçlü bir ekip toplayıp da bu kadar zayıf performans sergileyen başka bir yönetim gördüğümü hatırlamıyorum. çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattılar, yaşatmaya da devam edecekler gibi görünüyor.

    son olarak kendisinin sık sık açıkladığı 3 yıllık planlama kısmında sabredeceğimiz şey ancak takımın kendisi olabilir, burak elmas ve yönetiminin hamleleri değil. senin her şeyi doğru yapman gerekiyor ki 3 sene sonra ortaya doğru düzgün bir takım çıksın. 3 sene sonra ortaya çıkan futbol takımı herkesi tatmin ediyor olsun, saha dışı hamlelere nasıl karşılık verilecek? bugünkü gibi hamlelerde bulunulacaksa işimiz yaş. ne yapacağız yani, 10 sene burak elmas'ın da mı tecrübe kazanmasını bekleyeceğiz? ben bir taraftar olarak takımı beklerim, burak elmas'ın yetişmesini değil.
    ayrıca neden galatasaray'da saha içi tek sorun futbol takımıymış gibi davranılıyor anlamış değilim. üste yazdığım branşlara bakın, senelerdir dökülüyor. onlar ne olacak? seçimden önce diğer branşlara da önem vereceklerini söylemişlerdi, böyle mi önem gösterecekler? 3 yıl sonra diğer branşlarda değişim olmayacak mı? galatasaray bir futbol kulübü mü, yoksa spor kulübü mü?
App Store'dan indirin Google Play'den alın