resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33775
    daha once yardimcisi uzerinden transfer gondermesi yapan ancak son kupa yenilgisinden sonra transfer ekonomik durumumuza bagli diyen teknik adam. benim bu aciklamalardan anladigim hoca butcemiz varsa transfer yapmak istiyor.

    su anki galatasaray futbol takimi kadrosuna baktigimizda feghouli disindaki tum oyuncular fatih terim transferi. terim 4. kez takimin basina geldikten sonra tum takimi yeniledi ama hala transfer istiyor. hocanin ikinci donemini cok net hatirlamiyorum ama o zaman da sayica fazla transfer yaptigini hatirliyorum. 4. doneminde gordugumuz sey is kendi aldirdigi cogu oyuncuyu yarim sezon sonra begenmeyip kesmesi veya gondermesi ve yerlerine yeni isimler transfer ettirmesi. hocanin anlamasi gereken sey problemlerin transfer ile cozulmeyecegi. 3. doneminde semih kaya- dany nounkeu stoper hattiyla, amrabat, emre colak, umut bulut gibi vasat oyuncularla avrupada ceyrek final oynayan da kendisiydi. o donemki basarisinin sebebi takim oyununu iyi oturtmasiydi. simdi ise menajerlik oyunu oynar gibi her transfer sezonu takimin yarisini yenileyip basari hedefliyor.

    bu sezon basi gidilen yapilanmayi destekledim ve desteklemeye de devam ediyorum. hoca zor olani denemek istedi. kolay olan ayni parayi hazir, yasli ve yuksek maasli oyunculara gomup 1-2 senelik basari yakalamak. bu sezon trabzonspor'un yaptigi gibi. ancak hocanin hepimizden iyi bilmesi gereken sey bu ligde sampiyon olmanin o kadar da zor olmadigi. bizden daha kalitesiz olan konya, hatay, giresun gibi takimlar hem oyun olarak hem de puan olarak bizim ustumuzdeyse bu hocaya yazar. hoca ve ekibi kalite eksikliginden bahsediyor ama bu takim zirveden bu kadar uzak kalacak bir takim degil. ocak ayinda bence 1 kaleci (okan kocuk), 1 orta saha ve diagne'nin durumuna gore bir forvet yeterli. diagne erken donecekse forvete gerek yok. oyuncu satisi durumunda o boslugu doldurmak icin de transfer yapilabilir. tamam transfer taraftar icin keyifli, transfer haberlerini takip etmek bile keyif veriyor ama menajerlik oyunu da oynamiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın