resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33791
    --- alıntı ---

    fatih terim: "6. dakika bitti, 7 de bitti, 8'de yedik. artık onlarla ilgili bir şey söylemiyorum. değmez de zaten. söylenecek de bir şey yok."

    --- alıntı ---

    tff 1.lig’in 18.sine elenmişsin, ki bu takım bir alt ligin en az gol atan takımlarından geldi sana 3 tane attı. şu senden 4-5 seviye aşağıdaki takıma karşı altyapıdan sadece 1 çocuğu sırf şov yapmak için 90+5’te oyuna aldın, maç uzadı da çocuk oynayabildi. ya ilk 11 çıkart ya da hiç oynatma ne gereği var bu 1 dakikalığına oyuna alma şovuna?

    kalede duran bostan korkuluğunun yerine oynatabileceğin bir tane altyapı kalecisi yok mu? yoksa kapatalım altyapıyı bana uyar. çünkü emin olun bizim halı saha kalecimiz bu heriften daha iyi kaleci. ha bu arada bu yetenek yoksunu yeşil formalı sakallıyla sözleşme uzatan da sensin. hangi kafayla uzattın ki?

    neymiş; pozisyona giriyormuşuz, xg’miz yüksekmiş, beceriksizlik varmış. bu takımda feghouli dışında tüm ama tüm oyuncuları sen aldırdın. bu adamlar galatasaray’a gelmeden önce de beceriksiz miydi? beceriksizse neden aldırdın? becerikliyse neden şu an beceriksiz?

    nedir bu takımdaki bencillik sorunu? sen türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en otoriter hocasısın. bu laubalilik nedir takımda? adam karşı karşıya yanındaki arkadaşı bomboş verse boş kaleye yuvarlıcak ama adam kalecinin üzerine vuruyor. kaç maçtır boşta ve açısı iyi adamlara pas vermektense dar açıdan şut atıyolar. buna neden engel olmuyorsun?

    yardımcı ekip konusunda bu diretmelerin neden? neden illa sana biat edecek adamları istiyorsun? neden birilerinin sana yardım etmesini istemiyorsun? kimse ordinaryüs değil ki elbet senin de göremediklerin, hataların vardır. olacaktır, olmalı da. insanız sonuçta herkesin olur bu çok doğal. ama bırak da birisi sana bu hatalarını söylesin. aman hocam, sen bilirsin hocam, bi bildiğin vardır hocam, canını yerim hocamcılıktan canımız yeterince yanmadı mı? bırak birisi fikir versin bak hocam bunu çalışalım, şunu yapalım desin.

    ligde başımıza gelen hakem skandallarına karşı bizi en iyi sen savunursun mevcut düzende, bunlarla en iyi sen baş eder, dillerinden en iyi sen anlarsın. sezon başından beri ligde bize yapmadıkları kalmadı. ama tff suçlu, hakemler suçlu, yönetim suçlu, oyuncular suçlu, hatta yedlin olayına baktığımızda (önceki zamanlarda belhanda) taraftar da suçlu. o zaman muhtemelen ligin ilk devresini 10.bitirip, 32 resmi maçta 42 gol yiyip, tff 1.ligin sonuncusuna elenirken benim sorumluluğum daha fazladır...

    tek adam sistemi, dünyanın hiç bir yönetimle idare edilen düzenine katkıda bulunmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın