resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33677
    galatasaray futbol takımı ile 3 yıllık planlama adı altında. öylesine başlanılmış bir menejerlik oyunu gibi takılan teknik direktör.

    oğulcan çağlayan: avrupa maçlarında oynatamıyorum diye ortalığı birbirine kattı daha sonra tek bir dakika şans vermeyip haftalar sonra sağ bek oynattı.

    barış alper yılmaz: transfer edildikten sonra çok fazla süre bulamadı ardından bir kaç hafta beklenmedik bir anda ilk 11 olarak oynamaya başladı. daha sonra sonradan bile oyuna girmedi.

    sofian feghouli: sezon başı sonradan bile oyuna girmiyorken ardından orta sahada süre almaya başladı belli bir süre sürekli ilk 11 çıktıktan sonra tekrar süre almamaya başladı.

    morutan: özelikle avrupa'da güzel oynarken birden kulübeye geçip süre almamaya başladı. ardından tekrar 11 olarak süre almaya başladı.

    mbaye diagne: fırtına gibi girdiği sezona halil'in takıma katılmasıyla kulübeye çekildi ve süre alamadığı bir çok maç oldu. akabinde tekrar ilk 11 oldu.

    halil dervişoğlu: yarınlar yokmuşcasına ilk 11 olarak oynadı. ardından uzun süre kulübeye çekildi.

    mostafa mohammed: doğru düzgün forma giymedi. bir kaç maç ilk 11 başladı.

    aytaç kara: neden alındığını bilmiyorum ama kaybedilmesi garanti olan maçlarda sonradan oyuna girerek süre buldu.

    gustavo asunçao: neden alındığını bilmiyorum süre de bulamıyor. kayserispor mağlubiyeti kendisinin üstüne yıkıldı sanırım.

    emre kılınç: bir kaç kez ilk 11 başladı daha sonra çok kısıtlı süreler aldı.

    defans dörtlüsü hariç aldığı süreler düzenli olan oyuncular berkan, cicaldau, kerem geri kalan tüm herkes sürekli bir değişim halinde. yani kendisi henüz bu yılın planını bile yapabilmiş değil. kendinden 3 yıllık plan yapmasını beklemek büyük hayalcilik olur. aslında sadece bu yıl değil uzun süredir bu takımın bir ilk 11'i yok ve bu böyle gidip duracak.

    bir an önce kendisi ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. artık gerçekten yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın