resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33639
    türk futbol ve galatasaray tarihinin yaşayan efsanesi.

    kendisine tff'den sonra en büyük zararı, kaybedilen bir maçtan sonra istifaya çağırarak biz veriyoruz.

    geçen sene kaybedilen maçtan sonra istifasını istediğim zamanlar oldu. modern futbola ayak uyduramıyor vs. vs. diye. merak ettiğim iki şey var; fatih hoca modern futbol oynatmadan avrupa ligi grubunu nasıl lider bitirdi ? rakiplerimizde öyle norveç veya isveç liginden veyahut başka liglerden basit takımlar değildi. hadi lokomotif'i de saymayalım, biri lazio diğeri ise marsilya. ikincisi hoca şu anda istifa etse avrupa ligi'nde nasıl bir performans bekliyoruz ? son yıllarda avrupa'da en domine futbolunu oynayan bu takıma, oynatan hocaya yazık değil mi ?

    hocanın istifasını isteyen arkadaşlara ''yav siz nasıl insanlarsınız, yav siz terim düşmanısınız'' falan diyemem. çünkü dediğim gibi zaman zaman onlarla aynı fikirde olduğumda oldu. ki istedikleri fikri de söyleyebilirler. fakat şu anda mesele taktik, diziliş meselesi değil maalesef. mesele şu anda fatih terim üzerinden galatasaray'ı yıpratma meselesi. ve açık açık dalga geçer gibi yapılmaya devam ediliyor. bu konuyu sabaha kadar uzatabiliriz ama artık aynı şeyleri okumaktan sıkılmış olabilirsinizde. hakem atamaları vs. vs.

    şu anda tff'nin galatasaray'ın avrupa başarısızlığını ellerini sıvazlayarak beklediğini hissedebiliyorum. hani tff'nin terim'e verdiği cezalar kısa vadeli olarak değil, uzun vadeli planlar için verilmiş. ligde verdikleri cezalarla avrupa'da da yıpratma peşindeler.

    galatasaray'ın hakkını savunan, bana galatasarayla hayatımın en güzel anlarını yaşatan, galatasaray ile yaşayan birisinin istifasını isteyemem. 2-3 maç kaybetti diye hemen isyan edemem. koluna girip kendisiyle göğüs germeye hazırım. kendisine en fazla destek çıkmam gereken zamanda kendisine sırt dönemem.

    iyi ki varsın hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın