• 1008
    belirli insanların, özellikle mustafa cengiz döneminde kulüp ile ilişkisi kesilen twitter gazetecilerinin, kendilerine karşı taraftarı inanılmaz doldurduğu yönetim.

    bence saha içinde galatasaray futbol takımını iyi bir yola soktular. galatasaray içi ve dışından belli kesimler tarafından normalin dışı şekilde hedef alınıyorlar. burada rezan epözdemir gibi dengesiz bir karakterin patlamasından vesaire bahsetmiyorum, ki aslında daha iyi bir iç yönetim bu enerjiyi daha iyi kullanabilirdi, ama bu galatasaray için ciddi bir sorun değil. tff ayağı ve servet'i çok iyi biliyoruz, fakat divan kurulunda çıkan bazı isimlerin söylemi de akıl almaz bir saldırıyı düşündürüyor. tff'ye karşı edilen nadir laflara bile "devletimizi karşımıza alıyorsunuz" diye çıkışıyorlardı.

    bence fatih hoca'nın sekiz maçlık kural dışı cezasının uzunluğunun sebebi de ortaya çıktı. bu sekiz haftada inanılmaz hakem hataları, iç-dış kışkırtma operasyonu. normalde bu tartışmalarda galatasaray camiasını ve taraftarını fatih hoca sakinleştirirdi fakat düzenli olarak konuşmadı/konuşturulmadı.

    galatasaray tarihinde benim gördüğüm en zor dönemlerden birinde işi devraldılar. biraz sportif başarı gelirse atlatırlar ama işleri zor. dış baskı haricinde sözde galatasaray gazetecileri, özellikle takımda bağlantılarını özbek döneminde kurmuş isimler, çok ama çok kötü niyet ile hareket ediyorlar. bu güruhun gözüme çarpan bir başka özelliği de avrupa'da 10 yıla yakın hiçbir başarı elde edememiş takımın uefa kupası'ndaki ilerlemesini küçümsemesi, "galatasaray yarı final rahat oynar" vs demeçler vermesi. duyduğumda hiç anlamıyordum, şimdi anlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın