• 1007
    yapmaya çalıştıkları şeye inandığım ve güvendiğim yönetim. haftalardır aleyhimize verilen hakem kararları, kurulan kadronun tecrübe eksikliği nedeniyle son vuruşlardaki "şanssızlığımız" maalesef planlarını yarıda keseceğe benziyor. ligdeki durumdan dolayı taraftar kelle istiyor, bu kelle de burak elmas ve yönetiminin olacak gibi.

    "hakemler üzerinde baskı kuramıyor" diye eleştiriliyor oluşları, "bu ligi niye takip ediyoruz ki" diye sordurtuyor bana. yönetimin hakemler üzerinde baskısı yokmuş, o yüzden istifa etmeleri gerekiyormuş. e sportif başarı, kulüp başkanının hakemler üzerindeki etkisine bağlıysa bu sporu niye takip ediyorsun ki güzel kardeşim? tiyatro izle?

    birkaç kez benzer girdiler yazdım. yine tekrarlıyorum, sosyal medyada, sözlükte ağızlara sakız olmuş "bir şey oynamıyoruz" söylemleri gerçeklikten uzak, tamamen duygusal söylemler. dün * de maçı kazandıracak pozisyonlara girdik. zaten xg istatistiğimiz sezon başından beri gayet iyi bir seviyede. bitiricilikte sorunlar yaşıyoruz ama bu da genç bir takım olmanın dezavantajlarından biri. aldığın genç oyuncular mbappe performansı veremiyor, çünkü bonservis bedelleri 200 milyon euro değil.

    sezon başında transferler yapılırken başlangıçta işlerin kötü gitme ihtimalini düşününce kendime verdiğim bir söz vardı, bu sene yönetim ve hocayla ilgili herhangi bir ağır eleştiride bulunmayacaktım. bu sözümün halen arkasındayım. ben bu oyuncu grubuna da, hocaya da yönetime de güveniyorum. yaptıkları işlerin kıymetinin de birkaç sene sonra, yüksek maliyetli yabancı yıldızları kiralayan rakiplerimiz mecburi gençleşmeye gittiklerinde, bu yolları önceden geçmiş olduğumuz için ligi domine ederken anlaşılacağını düşünüyordum. ama belli ki taraftar baskısı hocayı da, yönetimi de yiyecek. şimdilik elimden gelen herkesi sakinleşmeye davet etmek, ben de yapabildiğim her yerde bunu yapıyorum.

    burak elmas yönetiminin transfer stratejisi bu kulübün tek kurtuluşu. burak elmas yönetiminin hakemler üzerinde baskı kurma gibi bir zorunluluğu yok. burak elmas yönetimi hakem hatalarının sorumlusu değil, mağduru. burak elmas yönetiminin kurduğu kadro avrupa ligi'nde taş gibi top oynayarak gruptan namağlup çıktı. burak elmas yönetiminin kurduğu kadro ligde pozisyon bulmakta sorun yaşayan, kötü futbol oynayan bir kadro değil. allah aşkına saçma sapan triplere girip şu kadronun, şu yapılanmanın başını yakmayın. yerlerine gelecek yönetim 30 yaş üstü oyunculara milyon euro maaşlar dökerken çok pişman oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın