resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33577
    hocanın her hatasını bir kenara bırakıyorum bana kaç senedir alt yapıdan çıkardığı bir tane oyuncu söyleyin. ozan kabak diyorsanız çok mecbur kalmıştı oynatmaya. maalesef hocanın son zamanlardaki stratejisi armut piş ağzıma düş. genç oyuncuları bile başkaları yetiştirecek biz milyon eurolar verip alacağız.

    bu takım sağ bek sıkıntısı çekti, sol bek sıkıntısı çekti, kaleci sıkıntısı çekti, defans, ön libero, forvet, orta daha her türlü sıkıntıyı çekti bir tane bile alt yapıdan oyuncu denemedi. hep transfer, transfer, transfer. muhammed gibi oyuncu bulduk bonservisi için bakacağız dedi. şimdi dövizin geldiği noktaya bak. adam bize neredeyse 3 katına mal olacak.

    aldığımız her oyuncuya yetersiz damgası vurduk. nasıl bir sistemse kara delik gibi herkesi içine çekti. her oyuncu kötü gözüktü. takımda anlamsız bir stres var. hepsi hata yapmaktan korkuyor ve hepsi kendi çapında kendini ispatlama savaşında. çünkü biliyor bir şekilde anlamsızca kesik yiyecek. bir oyuncu bir maç parlayacak ve hoca her seferinde oynatacak. ben yaptım demek için. ta ki takım için zararın dönülmez hale geldiği anda artık mecburiyetten vazgeçecek.

    hocam sen şu halil’i yardımcı forvet oynatıp yanınca muhammed’i koysaydın ve bunda biraz sabırlı davransaydın belki de bu oyuncular bu tercih hatalarını yapmayacaklardı. ama şimdi hepsi kendini kanıtlama derdinde. bitmiyor hocam dertler sıkıntılar bitmiyor. biz futbola küstük. izlemek işkence geliyor. tek bir zevkimiz vardı o da alındı elimizden. her maçı puan kaybederiz duygusuyla düşüncesiyle izlemek nedir bunu öğrettin bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın