• 80
    çok takdir ettiğim ve hayran olduğum topluluk. iki direk arasına sıkışıp kalmış, mahallelerde çoğunluk fenerbahçe’yi tercih ederken galatasaray sevgisini bırakmamış insanlardır.
    çok şükür biri de benim rahmetli babamdı.
    biz hep başarıyla büyüdük, ben galatasaray’ı 1988-89 sezonu şampiyon kulüpler kupasındaki başarılarla idrak ettim. ailecek o maçlarda deli gibi sevindiğimizi hatırlıyorum.
    buna rağmen başarısızlık olsa da tribünden öğrendiğimizi bilerek maçlara gittik. 16 puan geride olmamıza rağmen 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçının biletleri çıkar çıkmaz beni siz delirttiniz ve kaideyi taciz eden istisna hemen aldık.
    ki kaide bursa’dan sadece maç için geliyor. başarısızlığı kabul etmek başka, başarısızlığa rağmen armanın peşini bırakmamak başka bir şey.
    40 yaşınızda bir kardeşiniz veya abiniz olarak tavsiyem, sevdiğinizi asıl kötü gününde yalnız bırakmayın.

    not: ülkenin ekonomik durumu ortada, bilet alıp maça gidemeyecek renkdaşlara asla bir lafım yok.

    edit: kimse galatasaray başarısız olsun istemez. herkes ama herkes başarılı olsun ister ama sorun şu ki başarısız olduğunda ne kadar yanında duracaksın.
    yoksa kimsenin sevgisinde bir azalma tabii ki olmayacaktır.
    ayrıca başarı veya başarısızlık kıstası nedir? son 10 yılda 5 şampiyonluk başarısızlık mıdır mesela?
    veya 4 yılda 2 şampiyonluk, bir averajla ikincilik?
    son 10 yıldaki 5 şampiyonluğun 4’ünde bulunan adam mesela başarısız mıdır?
    beklenti bir bayern olmaksa, eyvallah saygı duyarım ama işte maalesef mümkün değil çünkü türkiye’de yaşıyoruz her anlamda…
    kimse kimsenin galatasaray sevgisini ölçmesin, ölçemez tabii ki ama burada başlık açana kadar gelip o tepkiyi stadyumda vermek daha etkili olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın