• 8286
    her taraftar topluluğu gibi tuttuğu renklerden beklentisi olan taraftardır. farklı insanların farklı beklentileri olması insani olarak son derece normaldir. ancak birisinin taraftarlığını tartmak ise saygısızlıktır. şu aşamada bu takıma sabır gösterene vasat sevici, başarı isteyene de iyi gün taraftarı yaftası vurmak psikolojik olarak da sıkıntılı bir davranıştır.

    esasen futbol takımları özelinde dünya üzerinde bayern münich dışında ülkesinde gerçek anlamda dominasyon kuran hiçbir takım yoktur. kendilerinin dominasyon kurmalarının sebebi biraz da ülkenin yapısı ile de alakalıdır. sahibi olan kulüpler kafasında yaşamamaları, siyasetin futbolu etkili bir merci olarak kullanmaya gerek duymaması sonucu çok iyi yönetilen zengin bir kulüp ligi domine edebilmiştir. ancak bizim ülkemizdeki siyasi ortam düşünüldüğünde herhangi bir camianın dominasyon kurması imkansızdır.

    ayrıca pandemi sonrası özelinde baktığımızda kulübümüze adeta silah doğrultan çeşitli merciler varken bir yandan ffp, bir yandan taraftar beklentisi ile camiamız büyük darbeler almıştır. girdimin başında belirttiğim üzere hiç kimseye herhangi şekilde yafta vurmak gibi bir niyetim yok, ancak durum özelinde camiaya mümkün mertebe destek çıkmazsak getirilecek yeni bir başkan da yeni bir teknik direktör de işin içinden çıkamayacak hale gelecektir. sadece bunun farkında olsak, ipleri koparma noktasına gelecek kadar uçlarda hakaret etmeden standart tartışsak bu dönem için çok daha faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın