resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33354
    yaşlanması beni üzen hoca.

    zaman geçiyor, hocayı gördükçe anlıyorum bunu. 25 sene önce maçlarda ortalığı yıkan her pozisyonda zıplayan babam, artık maçları vakur biçimde izliyor. herkes birer birer yaşlanıyor. bilemiyorum. önceden hocaya baktığımda galatasaray, hedefe odaklanmışlık, başarı gelirken zihnime, şimdilerde yılların nasıl geçtiği, zamanın ruhunun nasıl değiştiği, fatih hoca ve onun jenerasyonunun artık nasıl da yavaş yavaş zamanının geçtiğini görüyorum. içim doluyor.

    bilemiyorum sözlük. ne zaman günlük hengameden kafamı kaldırsam bunlar geliyor aklıma. zamanı tutamadığım, sevdiklerimizle geçen zamanın ne kadar kıymetli ve zorundalıklar yüzünden kısıtlı olduğu yüzüme çarpıyor bir bir. hoca artık her gördüğümde bana annemi, babamı arayabildiğim kadar aramamı, kardeşimle devre arası geyiği yapmam gerektiğini hatırlatıyor bana buna ilişkin hiç bir şey söylemese de.

    9 aralık 2021 lazio galatasaray maçı özelinde ise sonuç ne olursa olsun yine yukarıdakileri yapacağım. yüzlerce kilometre uzaktaki kardeşim ve binlerce kilometre uzaktaki anne ve babamı arayacağım. sonuç ne olursa olsun, ya tüh be, ya da heyt be diye içim dolu dolu açacağım o telefonu. hocanın en azından bu maçta bizi miskinliğe itmeyecek, coşkun duygularla dolduracak yine.

    hoca umarım en yakın zamanda da sağlığına tekrardan kavuşur. sahada olsun ya da olmasın onu dinlemek her daim keyif veriyor insana. yeni nesil taraftara söylemleri uymasa da, en azından ben anlıyorum ne demek istediğini. sağlıkla kal hocam. ömrün uzun ve güzel olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın