resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 9790
    2011-2014 yılları arası başkanlığımızı yapmış iş insanı. kulüp içi olaylara hiç değinmeyeceğim ancak kulüp dışı olarak amiyane tabirle en büllük sahibi başkanımız kendisi oldu. kendisinden sonra gelen rahmetli yarsuvatla başlayan düzenin adamı olan ya da düzene ses çıkarmayan yönetim furyamız devam ediyor gibi gözüküyor.

    ülkenin genel konjonktürü seneden seneye bile değişiyor, her türlü baskı ve kaos ortamı artık lineer şekilde artıyor. bu sebeple dönemleri kıyaslamak pek doğru olmayabilir ama her sene tarafımıza yapılan fahiş adaletsizlik ve hukuksuzlukları görünce insanın ister istemez -tekrar ediyorum kulüp içi hadiseleri kenara bırakarak- “acaba şu an ünal aysal başkan olsa ne olurdu” diye sorası geliyor.

    sen sabaha kadar ekonomini düzelt, transferini yap, güzel oyununu oyna farketmez, bu gibi gotham cityden hallice ülkelerde düzen seni istemedikçe ya da düzen değişmedikçe ka-za-na-maz-sın. makro ya da mikro, nasıl düşünürseniz düşünün, mevcut düzenin bizi istemeyeceği herkesin malumu sanırım. geriye bir tek düzenin değişmesi seçeneği kalıyor. kendisi bunu yapabilir ya da yapamazdı bilemem, ama değişmesi için her türlü kamu oyunu oluşturacağına, elinden geleni ardına koymayacağına emin olduğum tek karakter kendisi. kendisinin ve fatih hocanın yıllar boyu lahmacun&ayran gibi uyumlu çalışabildiği bir paralel evrende yaşamak isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın