resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33192
    28 kasım 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçı'nın 75. dakikasında müsait pozisyonda içeriye çevirmek yerine şut atmayı tercih eden aanholt için kulübeye "çıkar şunu, çıkar çıkar çıkar" diye feryat eden hoca. verdiği tepki ve hareketleri tıpkı kahvehanede maç izleyen hakkı dayının yapacağı cinstendi. sanki aanholt'ü kendisi oynatmıyodu, sanki kendisi kahvehane arkadaşı necati emmi'yle maçı izleyen öylesine bir adamdı. aanholt haftalardır takımın en zayıf halkası. maç elden gittikten sonra aklına geliyor hocanın.

    yine aynı maçta ilk yarıda bir tane bile yaratıcı oyuncu sahaya sürmeyerek 45 dakikayı bir güzel çöpe attı, ki hafta içi oynanan marsilya maçında morutan 40 dakika süre almıştı. yani pekala bugün oynayabilirdi, ama ilk 11'e hiç hazır olmayan barış tercih edildi.

    avrupa'da ve ligde oynanan futbol arasında bu kadar uçurum olmasını hakemlerle açıklamanın sorunları halı altına süpürmek olduğunu düşünüyorum. hocanın yanlış tercihleri, oyuna müdahale edememesi, kapanan takımları açamaması, duran top organizasyonsuzluğu... hepsi fatih terim'de bitiyor.

    bu takım 14 maçta 22 puan toplayacak, liderin 14 puan arkasına düşecek, içerde 10 kişi fene'e yenilecek, toplamda 19 gol atacak takım değil. avrupa'da oynanan oyunu takdir ederken ligde neden böyle gittiğimizi sorgulayabiliyor olmalıyız. konu fatih terimci olmak veya fatih terim hater'ı olmak noktasına indirgeniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın