• 2782
    gelecek sezon ilk 11’de 7 yerli futbolcuyu zorunlu kılacak kısıtlama.

    şu takımımızda göz kapalı güvenilecek iki yerli oyuncu mevcut, berkan ve kerem. barış alper kerem’in “şimdilik”?kısmen ikamesi olabilir. keşke iyi bir sezon geçirse de diğer kanat ona emanet edilebilse ama şu an bundan uzak.

    berkan’ın ise şu an için yerine oynayabilecek bir futbolcumuz yok. taylan berkan’ın iyi yaptığı birçok şeyi maalesef ki yapamıyor.

    defansta marcao nelsson ikilisini bozmak büyük hata olur. dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz aslında. bu ülkenin bir ömürdür yetiştiremediği sol bek pozisyonu koca bir soru işareti ayrıca berkan’ın yanına yerli bir futbolcu şart. umut güneş veya orkun kökçü tam da bu noktada büyük önem taşıyor aslında. berkan ve cicaldau ikilisinin yanına oyunu iki yönlü oynayacak yerli ve potansiyeli yüksek genç oyuncu olarak bu ikiliden başka aklıma gelen yok açıkçası. evet gedson gelsin gelsin de, yerli oyuncu mevzusu daha öncelikli bir mesele olacak.

    şu anda alıp doğrudan forvete monte edebileceğimiz bir yerli futbolcu yok. muslera seneye de takımda olacağı için ana kadronun sol bek, iki orta saha ve bir kanat oyuncusunun yerli olması gerekecek gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın