resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33152
    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçında bize gerçekten 4. döneminin belki de en kendinden emin futbolunu göstermiş hoca.

    bugünün bence en önemli değişikliği sol ayaklı berkan’ın ilk defa sol içte, kendini sağda daha rahat hissettiğini düşündüğüm cica’nın sağ içte oynamasıydı. aslında sezon başından beri böyle olması daha mantıklı çünkü kerem’le aanholt’un arasında bazen kalan büyük boşluklar var, berkan bugün çok iyi kapattı orayı.

    taylan’ın olması özellikle de iyi bir taylan’ın olması berkan’ın bu sayede önde daha rahat olması çok önemli bu takım için. ve tabiki 2 size’lı stoperle maç boyu boğuşan, takım sıkıştığında atılan her uzun topa cevap veren bir diagne çok şeyi değiştiriyor. ah be hoca keşke 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında da tam bu kadroyla çıksaydın. çok şey değişirdi bence.

    bu arada 9 aralık 2021 lazio galatasaray maçında da gereken skoru almamızın çok da uzak olmadığını düşünüyorum. çünkü hoca hem avrupa’daki maçlara daha konsantre çıkıyor (hatta artırıyorum italya sınırları içindeki maçlarda ekstra motive oluyor.) hem de geçiş oyununu o kadar iyi oynuyoruz ki oyun stilimiz tam bizi yenmek isteyecek takımlara sorun çıkaracak cinsten. haftasonu kendisini çok eleştirdim(u: (bkz: #3282617)), hala da düşüncelerim değişmedi ama bugün hakkını vermemiz lazım. çok çok iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın