resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33072
    bu takım neden gol atamıyor diye fatih hoca'yı eleştirince pozisyona giriyor ya, golü de mi fatih hoca atsın diye irrasyonel biçimde savunuluyor. iddia ediyorum, diagne-muhammed ikilisini ister lig lideri abdullah avcı'ya ver, ister lig sonuncusu hamza hamzaoğlu'na var bu kadar verimsiz kullanamaz, bu kadar berbat edemez böyle bir ikiliyi.

    13 hafta olmuş şu süper lig seviyesinde diagne-muhammed ikilisinden toplam 5 gol katkısı almışız. kamera şakası falan mı bu.

    derbide maç başa baş giderken diagne'yi oyuna almaya karar verdikten sonra diagne 2 tane %100'lük gol pozisyonu buldu, bunların dışında var'daki onursuz 1 golünü iptal etti, sahadaki onursuz tisserand'a kırmızı kart uydurup aldığı penaltıyı hiç etti. adamın seviyesini yeteneğini falan geçtim, en azından forvet. keza eğer hakkaniyetli bir gözle bakarsanız bu sezon beşiktaş maçı dışında şans bulduğu her dakika rakip savunmaları en çok zorlayan, pozisyona giren isim olduğunu görürsünüz.

    bu adam bunların hepsini 20 dakika içinde yaptı, oyuna girdikten sonra fenerbahçe savunmasını bağladı resmen. kuntz diye almanya'dan bir adam geliyor, halil'in tek forvet oynamayacağını 1 haftada çözüp, hem halil'in oynayacağı hem gerçek bir santraforun oynayacağı bir sistem yaratıyor. ama biz hala neredeyse maçlarımızın tamamına halil tek forvet çıkıyoruz. bonservisinin bizde olmamasını falan da tamamen geçtim, bu çocuğun gol atmak gibi bir özelliğinin olmadığının anlaşılması için ne olması gerekiyor. sağolsun zaten bu kadar süre almasına rağmen 13 haftada yarım gol attı.

    13 hafta 21 puan 1 averaj, liderle fark 13 puan. tebrik ederim hocam, egonu sonuna kadar tatmin edene kadar devam edelim bu sistemle. belki es kaza halil'in bitiriciliğini geliştiririz de brentford'a bir katkımız olur.

    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın