resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33048
    kendisini galatasaray önüne koyup destekleyenlerin her zaman bir bahanesi var. tıpkı kendisinde olduğu gibi. 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında net pozisyonlar kaçınca aslında çok iyi oynadığımız söyleniyor şimdi de.

    golü attıktan sonrasıyla 70. dakika arasında galatasaray futbol takımının sahada yaptığı ne vardı allah aşkına? rakip sürekli ama sürekli dönen topları toplayıp hızlı atağa çıkarken ne gibi bir önlem aldı? sahada ne gibi bir değişiklik yaptı? ilk yarının sonunu zor getiren takım ne vaat etti de ikinci yarıya aynı kadroyla başladı ve bu da yetmezmiş gibi 70. dakikaya kadar o şekilde oynadı?

    kimse kusura bakmasın ama 70’ten sonra oynadığımız oyun ve kurduğumuz baskı kendi oyuncu değişiklerinden çok vitor’un sosa ve irfan’ı kenarı almasıyla oldu. rakip zaten ciddi şekilde eksikken bilhassa orta sahada ekstra eforla oynadı ve doğal olarak maç sonuna doğru oyundan düştü. bizi baskılı gösteren de bu oldu.

    haftalardır kiralık halil’i tek forvet olarak takımın hücum gücünü düşürdü. bugün de halil yerine ileride luyindama falan olsaydı bile rakibin hücumlarımızda topladığı toplarla çıktığı hızlı hücumları vermezdik. ama beni daha çok deli eden, hiçbir şey olmamış gibi ikinci yarıya da aynı şekilde başlaması oldu. işte bunlar hep “ben bilirim” mantalitesi.

    bu takım yıllardır duran toplarda çok kötü. bunun bu evren ya da paralel evrende açıklaması nedir allah aşkına? bu takım hiç mi duran top çalışmıyor? çalışıyorsa da hiç mi ilerleme kaydetmez? bu takım daha genç ve kısmen daha dinamik olma dışında sezon başından beri neyini geliştirdi? hala oyun anlayışı zayıf, hala takımda disiplinsizlik üst seviyede, hala geriden oyun kurmada zorlanıyoruz, hala forvetimizi bulmuş değiliz, hala ortada baskın bir oyun planı yok.

    sonra gönül rahatlığıyla ben takımın üç senesini hocamdan başkası yürütemez deniliyor. şu an ne iyi gidiyor ki ileride gitsin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın