• 28949
    inatlar ve bahanelerle 1 ileri, 2 geri giden takımım.

    halil tek forvet oynayamaz diyoruz ama bir bakıyoruz tek forvet.
    geriden pasla oyun kurmada kötüyüz, çok hata yapıyoruz diyoruz ama ertesi maçta yine aynı şekilde hata yapıp gol yiyoruz.
    babel ilk 11'de oynamaz, sonradan girerse belki iş yapar diyoruz ama bir bakıyoruz ilk 11'de.
    sacha boey sakatlıktan yeni döndü, oynamamalı çünkü tekrar sakatlanır diyoruz ama ertesi maç ilk 11'de başlayıp sakatlanıyor.
    feghouli emekli oldu artık oynamamalı diyoruz ama sonra bir bakıyoruz ilk 11'de
    neden yenildik diyoruz? cevap olarak "hakem" kelimesini duyuyoruz
    neden kötü oynadık diyoruz? cevap olarak "zemin" kelimesi duyuyoruz.
    takım neden döküldü diyoruz? "yoo çok iyi oynadık" cümlesi duyuyoruz.

    falan da filan...

    neyse konu sadece bu da değil. takımda disiplin namına hiçbir şey yok. öyle ki kerem ve marcao saha içerisinde kavga edebilecek kıvama kadar gelebiliyor. birde beni en çok üzen şey, takımdaşlık duygusunun olmaması. 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında berkan'a yapılan penaltı pozisyonunda takımdan kimse itiraz bile etmiyor. halbuki takımca hakemin üzerine koşsak, sıkıyorsa vermesin ama işte takımdaşlık duygusu yok ki yapasın.

    takımımızın sorunlarını çok saman altı ediyoruz arkadaşlar. tamam, hakem hatalarının önünü alamıyoruz ama bu inatlaşmalar ve görece kötü futbol nereye kadar sürecek? ligi 6. bitirdik ses etmedik, şampiyon olamadık ses etmedik, aynı sezonlarda avrupa'da rezil rüsva oldu ses etmedik ama takım nereye gidiyor diye de sormadık ya. bu takımın başında yıllardır fatih terim var ama oturtulmuş bir sistem dahi yok, öylesine doğaçlama gidiyoruz. formunda olan oyuncular varsa kazanıyoruz, yoksa boynu bükük ayrılıp gidiyoruz. sistemmiş, geometrik oyun planıymış falan ne hacet?

    ben artık kötü futbol veya kötü skorlar görmek istemiyorum. yıllardır aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleyenler yüzünden üzüntüden uyuyamıyorum. canımdan çok sevdiğim takımımın bu halini cidden kaldıramıyorum artık ya.

    ha bide tabir-i caizse "20 sene önce tüp kuyruğu vardı, şükredin halinize" diyenler yüzünden bir arpa boyu yol alamayız. 20 sene önce tüp kuyruğu vardı, bugün ise patates, soğan, şeker gibi kuyruklar var. umarım ne dediğim anlaşılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın