resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12657
    kendisini yorgun, dinlenemedi, savunma kotu diye savunanlar aslinda muslera'ya en buyuk zarari veriyor bence.

    4 yildir bagiriyor ben eski muslera degilim diye. kendisi her zaman sacma sapan goller yiyebilen bir kaleciydi ancak sezonun genelinde iyi oynardi. artik bu tersine donmus durumda. cogu macta kotu goller yerken sık sık absürt goller de yemekte. 3 sezon kotu oynayip bir yildan fazladir berbat oynamakta.

    tum bunlara ragmen 2.5 milyon euro'dan 3 yillik sozlesme imzalandi. yerini dolduracak yerli bir kaleci de alinmadi. kendisine odenecek parayla genc bir kaleci alip senelik bir milyon euro odeyebilirdik. riskli diyebilirsiniz ancak muslera ile 3 yil daha devam edecek olmak bence en riskli tercihti.

    ben artik yedigi gollere sasirmiyorum. uzuluyorum. kendisi ile devam edilmesine, yerine kaleci alinmamasina kiziyorum. bu saatten sonra fazla bir sey beklememek lazim kendisinden. bunun bilinciyle izlerseniz yorulmazsiniz. kendisini seviyorum ama dost aci soyler. acikcasi 4 senelik kotu performasindan sonra dost da dusman da gercegi gordu ama fanatikler gercegi gormemekte direniyor. kabullenmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın