• 14949
    10 senedir içinde bulunduğum sözlüğümüz üzülerek söylüyorum ki tehlikeli bir gidişata doğru ilerlemekte, insanlar belli ki uzaklaşıyor sözlükten, bunun sebepleri öylesine değil gerçekten incelenmeli ve mutlaka bir aksiyon alınmalı.

    benim de eskisi kadar yazmak gelmiyor içimden, sıkıldım bu kısır döngüden fatih terim gitsin-fatih terim kalsın, başka bir şey konuşulmuyor zaten. dönüp dönüp aynı entry'leri okuyoruz. ondan önce de cengiz aşağı cengiz yukarı aynı entry'leri farklı günlerde 80 defa okuyorduk. moderasyonla birkaç ay önce yaşadığım problem de buraya karşı olan aidiyet hissimin azalmasına sebep oldu, öyle eskisi gibi iştahla yazasım gelmiyor, okuyayım diye giriyorum, bu ara entry de yazılmamış oluyor. uzun lafın kısası, en başında söylediğim gibi henüz geç değilken bir aksiyon alınmalı.

    ben nacizane bir yararı olursa diye kendi sebeplerimi yazdım, farklı yazarların farklı sebepleri de vardır. sözlüğün geleceği için bunların dikkatle dinlenmesini ve ortak bir sonuç çıkararak geç olmadan bir aksiyon alınmasını temenni ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın