• 120
    farz-ı misal şampiyonlar ligini alsa hoca ve burada şampiyonlar ligini almış hoca yazsak gelip kaç tane kornerden gol atmış adamcı olmayın galatasaraylı olun yazarlar. 2021-2022 sezonu için hocadan nefret edecek hiçbir neden yok ortada. en azından sağlıklı nedenlere dayandırılabilecek.

    arkadaşlar bizim elimizde;
    - anthony nwakaeme yok ama bir kaç sene sonra iki katı iyi olabilecek kerem var.
    - rachid ghezzal yok ama bir kaç sene sonra iki katı iyi olabilecek morutan var.
    - gervinho yok ama bir kaç sene sonra daha iyi olabilecek barış alper yılmaz var.
    - anastasios bakasetas yok ama bir kaç sene sonra iki katı iyi olabilecek cicaldau var.

    ayrıca elimizde geçen sene souza'yı gustavo'yu performans olarak geçmiş taylan var, geçeceği belli berkan var.
    galatasaray'ın elinde pjanic gibi hamsik gibi hatta ruben riberio kadar regista yok ama bartuğ ve assunçao gibi o noktaları hayal ettirebilen gençler var.

    bunları neden saydım? çünkü senin fm diliyle current ability'in rakiplerin kadar iyi değil ama potential ability'in onlardan çok daha yüksekte. ama burası fm değil ve gençleri toplayıp ilk sene fark atıp şampiyon olmak çok zor. gelişim içerinde olan bir kadromuz var. en önemlisi tecrübesiz bir kadromuz var. bizim her maç 2-3 xg yakalayıp 1 tane zor atmamızın sebebi son kararlardaki tecrübesizlik. maç başı xg'mizin çok daha yukarda çıkmamasının sebebi de yine son kararlardaki tecrübesizliğimiz. kerem bir ayda nereden nereye geldi lütfen dikkatli izleyin. morutan'ın geldiği haliyle şimdiki haline bir bakın defansif aksiyonlardaki deneme sayısı ve başarı oranı kaç kat arttı. kariyer intiharı yapan mostafa mohamed'i ipten aldı hoca, bir başka teknik direktör süresiz kadro dışı bırakırdı çünkü haklı olarak bununla mı ilgilenecek.

    galatasaray'ın rakiplerine üstünlük kurduğu tek mevki stoperleri. o stoperlerin de gelişini inceleyelim. iki scout transferi. iki bonservis/isim oranı yüksek isim. iki tane "kardeşim x* oyuncu boştayken buna neden bu kadar para saydık, y bölgesi bomboş kaldı." denilerek eleştirilen oyuncu. iki tane çöp denilen, serdar aziz'ler, wellinton'lar, vida'lardan aşağı görülen oyuncu. şimdi herkes cama ekmek basıp keşke bizim olsa diye iç geçiriyor. sorsanız bu iki oyuncu fatih terim'e rağmen gelişmiştir. aynen kardeşim, taraftar her maç ıslıklayıp instada karısına anasına bacısına sövdüğü için gelişti bu oyuncular! kesinlikle fatih terim'in ve yardımcılarının yaptırdığı antrenmanın etkisi yok sen oyuncunun çocuklarına sövdüğün için iyi oynamaya başladı.

    bizim genç ama potansiyelli oyuncularımızı üstte saydığım oyunlarla yerini değiştirelim galatasaray ligde açık ara lider avrupa'da 0 puanla sonuncu olurdu. bunu hepiniz biliyorsunuz özellikle hocaya ligdeki konumdan sallayanalar. ayrıca anti terim tayfanın son kalesi olan sahadaki oyun da her geçen gün iyiye gitmesi ile sallanıyor. sallanmayıp tam tersine güçlenen tek şey ise irrasyonel fatih terim nefreti, bu galatasaray'a zarar verecek, veriyor, vermiş olmasına rağmen. neyse korner saymaya devam edip mutlu olalım biliyorsunuz her sene +10 korner golü atan fenerbahçe 14 senedir aralıksız şampiyon oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın