• 114
    her puan kaybı sonrasında 'gitsin, istifa etsin, hoca değil, çağın gerisinde' gibi saçma sapan argümanlar yüzünden hocayı savunmak mecburiyetini refleks gibi hisseden insanların suçlandığı mevzu.

    bu anti terimcilik öyle bir noktada ki, bunlar sayesinde biz hocayı bir türlü eleştiremez olduk. saha içindeki olayları bile konuşamıyoruz, çünkü argümanlar gerçekten saçmalık. hoca bugün istifa etse, 3 hafta sonra gelen bir beraberlik üzerinde tribünde boğazı patlayana kadar 'imparator fatih teeeerim' diye bağıracak adam, hocaya istifa et diyor bu platformlardan. ayrıca 2.5 gün önce gelen beraberliğe rağmen sahadaki futboldan eriyen tayfa, bugün gelen beraberlikle yaşayan galatasaray efsanesine kapıyı gösteriyor.

    işin daha da kötüsü, hocanın önceki gidişlerini de yaşadı bu taraftar ama ya ders almıyorlar, yada o günleri hatırlayacak yaşta değiller. 1. terim döneminden sonra gelen ve ciddi başarılar yaşatan lucescu, bu camianın içine sinmedi. 3. dönemden sonra da belki de cl'deki en zorlu gruptan takımı çıkaran mancini de benzer durumlar yaşadı. bu 2 önemli futbol figürüne de haksızlık edildi, hatta ahları alındı.

    ortada bir proje var, başında da galatasaray tarihinin en başarılı adamı var. az sakin olun, halı sahaya adam toplamıyoruz, her hafta yeni adam çağırıp başarı kovalayamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın