• 354
    60. dakikalarda oyuncularımızın çoğu sahada yürümeye başlamıştı ve kulübeye değişiklik işareti çakıyordu. fatih hoca mostafa ve feghouli'yi sahaya sürmeye karar verdi. sonra ne olduysa kendi kararından son saniyede vazgeçti ve emre kılınç'ı sahada tuttu. o gitti rakibe pas verip gol yedirdi. çok iyi oynamıyordu. hava toplarında hakim bir oyuncu değildi ve bir duran top kullanmayacaktık. yani duran topta kafa golü atarız belki gibi bir durum da yoktu. ne oldu ne etti fatih hoca bu tercihten vazgeçti.

    maçın kırılma anı bu andı. fatih hoca kendi teknik direktörlük deneyimi ve yeteneğine ihanet etti. demek ki maçta emre kılınç'ın zincirin zayıflamış halkası olduğunu düşünmüştü. ama kendi kararına güvenmedi.

    emre kılınç'ın hatasına kadar maç berabere bitecek gibiydi. en azından biz gol yiyecek gibi değildik. maçın son dakikalarına yakın hücum hattı takviyesiyle de golü arayacaktık. belki de golü bulup 3 puanı alacak ve fatih hocanın ne kadar doğru bir planlamayla sahaya çıktığından bahsedecektik. ki bana göre de doğru bir planlamaydı. hoca kendi planını bozdu resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın