resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3865
    muhammed kerem aktürkoğlu ile birlikte geleceğimizdir. ikisinin de performansları şu anda üst seviyede ama tavan seviyede değil. sezon sonuna kadar hem ligde hem avrupa'da varlığımızı ne kadar çok sürdürürsek bu ikilinin bonservis bedelleri de o kadar yükselecek.

    kerem konusunda 10 milyon euro + sonraki satıştan pay koydurabilirsek bence çok çok iyi olur. daha önce bonservis ödenmemiş bir oyuncuya direkt gelip 15-20 milyon euro vereceklerini düşünmüyorum. marcao ise 20'yi gördüğü an bence satılmalı. bu performansı şampiyonlar liginde gösterse kesinlikle 25-30 milyon eurolardan konuşurduk ama en üst seviye organizasyonda olmadığımız için tavan fiyatı isteme hakkına da çok sahip olmadığımızı düşünüyorum. sonraki satıştan pay meselesi de bence çok önemli. çünkü bu iki oyuncu da elit seviyede takımlara gitmeyecekler ama yıllar içerisinde elit seviye takımlara gidebilme potansiyelleri olacak.

    bu ikiliden gelecek 30 milyon euro'yu doğru kullandığımız taktirde hem üretip satan konumuna erişmeye başlayacağız hem de rekabetçi olmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın