• 436
    bu maçın hakemi sandro scharer'ın doğrudan ve dolaylı hesapları incelenmeli. son zamanlarda bu kadar yandaş hakem izlememiştim bir uefa turnuvasında. adamlar tutuyor, çekiyor, ayaklara dalıyor; yere yatıyor, topu kullanmıyor, kazandığımız faulü kullanmamıza izin vermiyor. niye? çünkü hakem ses etmiyor onlara. bunu bilen moskova'lı oyuncular da rahat rahat takılıyor.

    maçın uzatmaları toplamda 10+ olmalıyken 7 dk'da sınırlı kaldı. uzatma dakikalarındaki kavganın süresini de eklemedi herif!

    maçın adi hakemine rağmen maçı kazanabilirdik. ilk golde payı olmasına rağmen maç 1-1 olduktan sonraki çoğu pozisyonumuzda pozisyonları hiç eden adaşım halil ibrahim dervişoğlu'e de buradan selam olsun. kaleye şut pozisyonundayken topu geriye çekip kalecimize de atsın bari! vur ulan vur kaleye! en azından kaçtı deriz! ceza alanı dışından daha zor anlarda şut çekmeyi biliyorsun!

    bu arada kafa vuruşlarımız da sıkıntılı. 1-1'den sonra sırasıyla marcao, mostafa ve diagne duran top ortasında topa kafayı vurdu ama üçü de aynı yere attı.

    ömer bayram mostafa önde koşarken onun önüne atmak yerine arkasına attı.

    barış alper yılmaz ise pas oyununda yok maalesef. oyuna girince bizi eksik oynattı. onun yapabileceği, önüne topu atacaksın yardıracak fiziğini de kullanarak. önünde rakip varsa topu ayağında aştığına rakibe veriyor topu hemen. 1-0 öndeyken oyuna girdiğinde aslında doğru hamle olarak düşündüm. bize yüklenecek olan rakibin arkasındaki açıkları değerlendirmek için iyi fikirdi. ama onu da yapamadı.

    bu maçta berabere kalarak grubu lider bitirme şansımızı kaybettik bence. ikinci bitirirsek iyi. açıkçası 2. bitirmemizi istemiyorum. ya lider ya 3. olalım. 2. olursak büyük olasılıkla avrupa maceramız erkenden bitecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın