resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12603
    25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında yediği gollerde fazla bir hatası yok görüşüne saygı duyarım ama aynı maçta ersin destanoğlu kadar fark yaratamadığı da bir gerçek. bu durumda, 2.5 milyon euro maaş alan ve yabancı sınırı kontenjanını kullandığınız isim artık efsane olmuş fernando muslera bile olsa eleştirilmesi normal.

    ersin'in de penaltı pozisyonunda hiçbir kabahati yoktu ve kurtarmasaydı da beşiktaş taraftarı kendisini kabahatli bulmazdı. ancak, kurtardı ve takımı için fark yarattı. fernando muslera da hatasız bile olsa, iki golde de pozisyonunu ve zamanlamasını iyi ayarlasaydı gol olmayacaktı.

    her zaman iyi performans tabii ki gösteremez ama en azından şu uzun toplarını biraz düzeltebilse keşke. attığı uzun topların büyük bir çoğunluğu direkt rakibe gidiyor ve kontra ile sonuçlanıyor veya direkt taça çıkıyor.

    fatih hoca her seferinde ısrarla geriden oyun kurma ve topa sahip olma üzerine kurulu bir oyun oynandığını vurguluyor ama muslera'nın ve orta sahamızın topu direkt rakibe teslim eden basit pas hataları, bu söylem ile o kadar çelişkili ki anlatamam. yani, younes belhanda ile pas oyunu oynamayı çalışmak ne kadar tezat ise; muslera, yedlin, van aanholt, luyindama, taylan ve berkan ile oynamayı çalışmak da o kadar tezat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın