• 28834
    25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında hakemin rezil performansından ve hakeme ve kötü oyunumuza rağmen neredeyse kazanabilecek olmamızdan bağımsız olarak söylüyorum;

    bu takım pas yapamıyor. takımda pas yapabilen 3 oyuncu var bunlar cicaldau, marcao ve nelsson'. takımın pas ortalaması gerçekten çok çok düşük. dün aanholt'dan taylan'a, taylan'dan berkan ve diagne'ye kadar 5 metre önündeki adama pas atamıyor bu oyuncular.

    özellikle taylan'da ki bu inanılmaz düşüşü hayretle izliyorum. bu adam geçen sene pas ve top kesme istatistiklerinde zirveye oynuyordu. bir oyuncu nasıl bu şekilde düşebilir anlam veremiyorum... taylan'a güvenip yola 6 numarasız çıkmamız bize çok pahalıya patladı. tabi bu tek 6 numara ile olacak iş de değil çünkü takımın genelinin pas kalitesi çok düşük.

    bizim bu aşamada topa sahip olmayan, topu rakibe bırakan ve hızlı hücumlarla gol bulmaya çalışan bir takıma dönüşmemiz tercih değil, mecburiyet. bu net şekilde belli oldu. fatih hoca gibi topa sahip olmaya takıntılı birini de eminim çok rahatsız ediyordur bu durum. umarım yapılacak takviyelerle bir şekilde çözeriz bu sorunu. gençlerimize güvenim tam, zamana ihtiyaçları var ve pek çoğu böyle bir atmosferde derbi mücadelesine ilk defa çıktı. ancak bu pas sorunu zamanla değil, takviyeyle düzelebilecek gibi duruyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın