resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32735
    her seferinde aynı hikayeyi yaşatan teknik direktör. bir avrupa maçı oluyor geride bekleyip bir şekilde oyunu tutuyoruz, sonra puan ya da puanlar alıyoruz. sonra başlığı kendisini destekleyenler tarafından doluyor ve methiyeler diziliyor.
    sonra arkasından hücum oynamamız gereken bir lig maçı oluyor ve kazansak bile kan ter içinde oluyor. bu sefer de eleştirenler biz ne zaman iyi oynayacağız diye soruyor.
    öncelikle kendisi ile ilgili bir kaç şeyi kabul etmek lazım gerçekten;
    avrupa maçlarında son yılların çok üstünde başarılıyız. bu doğrudur fakat 3 maçta kendimizin attığı 1 gol olduğunu unutmamak lazım. o uefa kupası dönemindeki mallorca, dortmund maçları gibi döve döve kazanmadık hiç birisini.
    bu kötü bir şey mi? kesinlikle değil fakat çok da abartıp beklentiye girmemek lazım, küçük şansızlıklarla 0 puanda da olabilirdik.
    ayrıca gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz kısmı da çok gerçekçi değil, en son lig maçı olan konya maçında düştüğümüz durum ortada.
    lig ve avrupa arasındaki bir diğer fark da marcao idi (buradaki çoğunluğun uçağa bile bindirmeden göndermek istediği :)) bakalım bundan sonra ligde de beklenen oyun gelecek mi?
    benim kısıtılı futbol bilgim ve gözlemim ile fikrim kendisinin son 3 senedir takıma bir şey katmadığı yönünde. yerine başka bir teknik direktör olsa da galatasaray bundan farklı bir durumda olmazdı.
    umuyorum ki yarın oynanacak beşiktaş maçında sacha boey haric tam kadro takım ile eksi günlerdeki gibi hem keyif veren, hem de kazanan bir takım cıkartır sahaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın