• 28779
    asagida uzun zaman once yazip gondermedigim bir post var. silmek istemedim acikcasi. maclarda gol gelene kadar hala ayni hava devam ediyor. sahaya cikan her genc oyuncuya fizik calis karsim demek kolay ancak bizim de anlayisimizi biraz degistirmemiz gerekiyor; ki bu biraz zor iste.

    her neyse gelen takimi dusundukce acayip yukseliyorum. su an mesela onumuzdeki maca tahmin edilemez sekilde gidiyoruz. babel-diagne ile de cikabiliriz, halil-baris ile de. hoca oyuncularini kazana kazana geldi ve su anda -hala emekleme doneminde olsa da- cok cesitli bir kadromuz var, olusmaya da devam ediyor kadro. ıtiraf edeyim, yedlin’den ben de umudu kesmistim. zombi gibi cikti oynuyor valla*

    ayaklarina tas degmesin.

    ################

    bu entryi nereye yazacagimi tam kararlastiramayip buraya yazmaya karar verdim. eger daha uygun bir yer gosterilirse oraya tasiyabilirim.

    su ortam icerisinde her macini cok iyi oyun ve 2-3 farkli golle kazanmadigi takdirde herkesi mutlu etmesi imkansiz hale gelen futbol takimidir.

    nedeni de cok matematiksel bir sekilde, somut olarak ispat edilebilir bir durumda aciktir. sadece bir gun icerisinde, sadece sozlukte olmazsa olmaz dili ile yazilmis entryleri alt alta dizip yazdiginizda error veriyor durum. dolayisiyla bir sonraki turda kesinlikle, her durumda mutsuz bir grubun olusmasi garanti altina alinmis oluyor.

    dolayisiyla takimin aleyhine konusmak isteyen herkes icin yeterince arguman cikmis oluyor ve isler biraz kotu gittiginde bunlarin tamami olumsuz yorum olarak birbirini destekleyerek takimi baski altina aliyor. biraz fazla ayrinti gibi gorunebilir ancak uzun zamandir takip ediyorum ve olaylar bu dongu icerisinde gerceklesiyor. ara ara da bu olumsuzluktan bunalan insanlar bunaltisini dile getiriyor.

    mesela ayni anda ayni oyuncunun oynamasi gerektigini dusunen, oynamamasi gerektigini dusunen, galatasaray seviyesinde olmadigini dusunen kisiler bulunabiliyor. ve kimsenin sorumlu tutmadigi bu kisiler ayni anda farkli farkli pencerelerden bir karari elestirebiliyor. sacma gelmeye basladi, normal zaten bunlar. bir ara devam ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın