resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32668
    2018-2019 sezonundaki şampiyonluktan sonrası fatih hocanın galatasaray kariyeri, biraz arsene wenger'in arsenal'deki son dönemlerini hatırlatıyor bana. arsenal'in başına geçtiği tarihten 2010'lara kadar premier lig'de en iyi futbol oynatan teknik direktör arsene wenger'di ve kupa kazanamadığı zamanlarda bile başarısız değildi bana göre. yani, en azından sürekli şampiyonlar ligine katıldığı ve genel olarak kulüp kar ettiği için kulüp sahipleri memnundu.

    ancak, 2010'lardan sonra ne olduysa sürekli oyuncu sirkülasyonu da olmasına rağmen, bir türlü kafasındaki oyunu oturtamadı. hatta premier lig'de dörtlü savunma devrimini yapan kişi olmasına rağmen, üçlü oynatmayı bile denemesine rağmen bir türlü sonuç alamadı.

    fatih terim de 2019 yılına kadar bu ülkede tartışmasız en iyi futbol oynatan teknik direktördü ama nedense o kadar oyuncu sirkülasyonu da olmasına rağmen, sonrasında bir türlü kafasındaki oyunu oturtamadı. yani, sahada bir türlü hepimizin özlediği "fatih terim futbolu"nu izleyemedik.

    gerçekten bu yönüyle fatih hocanın son dönemi de biraz arsene wenger'inki gibi ilerliyor ama en büyük avantajı, memnun olmadığımız haliyle bile rekabette olabilmesi diyebiliriz. benim de aslında sıradan bir taraftar olarak, kendisinden beklentim başarıdan çok eskisi gibi seyir zevki yüksek, güzel bir futbol oynatması. zaten başarının her türlüsünü bizlere gösterdi, yalnızca 90 dakikalık bir bölümde izlerken keyif alınan bir takım oluşturması bana göre yeterli ve bu şekilde başarı da gelir elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın