• 625
    gayet iyi maç oldu. şimdi iki tayfanın söylediklerine bir cevap verelim;

    tayfa 1: hakem desteğiyle kazandınız tayfası:

    yani konuşmaya bile değmez aslında da, galatasaray’a faul yapılarak atılan rize’nin birinci golü, çıkan ucuz sarı kartlar, cicaldau’ya yapılan harekette çıkmayan kırmızı kart falan. galatasaray’ın çok rahat kazanacağı maçı hakem zora soktu zaten. ilk gol nizamiyse, son gol sonuna kadar nizami, geçiniz.

    tayfa 2: kötü oynadık hoca istifa tayfası:

    aga ne bitmez hıncınız varmış be. galatasaray gayet de iyi başladı maça, ilk golü erkenden attık, rize’nin psikolojisi bozuldu, ikiyi ararken hakem saçma sapan bi uygulamayla rize’nin psikolojisini yükseltip bizi düşürdü. karşındaki takım tamam, lig sonuncusu falan, ona eyvallah. ama zaten yeni teknik adam değiştirmiş, sana hayvan gibi bilenmiş, başkanı “malum takımı sahaya gömeceğiz” falan gibi ipe sapa gelmez bi açıklama yapmış, taraftarı “oğulcan nerdesin…” vesaire diye tezahüratlar yapıyor.

    sonuncu olması neyi değiştirir yani? daha dün, aynı gün 3 ekim 2021 rennes psg maçında messi’li, neymar’lı, mbappe’li, di maria’lı psg, rennes kalesine isabetli şut gönderemeden tamamladı 90 dakikayı. takım gayet de iyi oynadı (bence feghouli dışında), ve bu kadar gergin ve sert bi maçtan şükür ki sakatlık falan vermeden galibiyetle geri döndü.

    birazcık tadını çıkarın babacım ya. derdiniz ne yani? hocanın şu maçtan sonra istifa falan etmeyeceğini bile bile negatif basmaktan başka ne işe yarar böyle söylemler yani? eğlenin amk, ö-den-di işte. hem de oldukça tatlı bi şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın