• 619
    üç başlık altında değerlendirmekte fayda gördüğüm bir maç.
    1-galatasaray galibiyeti hayatın tadıdır. annem, eşim, çocuklarım galatasaray yendiğinde benim kadar sevinir. çünkü çekilmez bir adam olurum aksi halde. suratım sirke satar. sinirli ve gergin halimi kimse görmek istemez. bir galibiyet hayatı güzelleştirir. hele duygusal motivasyonları olan böyle bir maçı son saniye golüyle kazanınca bir başka keyifli olurum. o yüzden diğer değerlendirmeler ikinci planda kalır. kazandık ve gayet mutluyum.
    2-hakem maçı katletmiştir. kim ne derse desin ilk yediğimiz gol, rize’ye verilmeyen kırmızı kart maçı bu hale getirmiştir. evet son saniyede attığımız golü iptal edebilirdi hakem. yani edilmesi gerektiğinden değil, maçın geneline bakıldığında bunu yapması beklenirdi. etmediği çok iyi oldu. çünkü biz bu hakeme düdük astıramazdık şimdi inşallah diğer odaklar birleşip astırırlar biz de kurtuluruz.
    3-maçın en tatsız tarafı sadece bir puanı olan lig sonuncusuna karşı bu kadar zorlanmamızdır. maalesef kadro ve oyun olarak umut vermiyoruz. ne yapmak istediğimizi, bir oyun planımız olup olmadığını (geriden oyun kurmak gibi her maçta başımıza bela olan saçmalığı saymazsak) halen anlayamadık. bir iki maç dışında takımın oyunundan memnun değilim ve bana umut vermiyor. tıpkı bundan önceki iki yılda vermediği gibi. yeni kadroyla, sözde yeniden yapılanırken farklı şeyler denemesini beklerdim hocadan. 3-5-2, 4-4-2, pres futbolu adı her neyse ama hiç ilerleme kaydedemediğimizi görmek üzücü. ne kanatları kullanma, ne duran top organizasyonu sanki bu takım antrenmanlarda taktiksel hiç çalışmıyor görüntüsü veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın