resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32598
    galatasaray mevcut yapılanmasının başı.
    kariyerinin en değerli yıllarını bu takima ve hocaya emanet eden futbolcular rahatsız olmuyor siz rahatsiz oluyorsunuz.

    assuncao, morutan,nelsson, berkan,boey dahasi da var neyse. simdi bu çocuklara dendi ki bir yapilanma var hocanın kafasında bu plan var, söyle ilerleyeceğiz, kulüp size bunlari sunuyor bunlari vaadediyor.

    20 22 yasindaki cocuklar baktılar tamam deyip imza attılar bir yola çıktılar. simdi daha 2 ay olmamışken hocayi gönderdin diyelim.

    1) bu cocuklar demez mi ee planlar böyleydi hoca bu isin kurucusuydu siz 2 ayda planlarinizdan vaz mi geçiyorsunuz?*
    2) yerine hoca getirdin maca 11 kisi çıkıyoruz haliyle illa birileri yedek kalacak. yeni hocanin oyun sistemine uymayan direk geri plana atilacak*. adam demez mi fatih hoca bana sans veriyordu vermese de duruma gore rotasyona giriyordum. bu yeni hoca çıktı.* *

    babel feghouli yazmayin.* her oyuncuyu belli bir rol ve göreve göre aldı. kendi düşüncesine göre aldi yeni gelen hoca belki de halil tipi santrafor begenmeyecek sonra hop kulubeye mahkumiyet.

    ee noldu yapilanma? plan noldu?

    bunlari yaşayan oyuncular bir daha kendi vatandaşına gel galatasaray'a der mi? mevcut sistem başarılı olmasa bile bu su an oyuncuların kendi tercihi. eger bir hataysa buraya gelmeleri kendi hatalari. başarılı olursa yine kendi tercihleri.* *

    ama 2 ayda hoca yollanan bir yere kimse oyuncusunu yollamaz oyuncular da kendini riske atmaz. yolla mesela oyuncuları sonra git seyit mehmet özkan'dan oyuncu iste. altinordu dahil sana bu davranışında oyuncu vermez. fm mi oynuyoruz hoca gitsin o gitsin bu gelsin.

    konu fatih terim de değil. galatasaray yönetimi hoca teknik ekip camia bir yola çıkmış. hoca kim olursa olsun bu plana sadık kalırsın.

    taraftar max 1 2 sene şampiyonluk göremez olumsuz senaryoda. kariyerinin en değerli yıllarını veren en az 10 tane futbolcu var burada. onlar rahatsız değil siz rahatsızsıniz hocadan.

    fener gibi 3 senede 5 hoca mi getirelim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın