resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32590
    galatasaray futbol takımı’nı çok kötü yöneten galatasaray teknik direktörü. 2021-2022 sezonu galatasaray futbol takımının kadro planlamasını iyi yapmadığı için bu takımın iyi oynama şansı malesef yok. 3 günde ‘bu kadro set oyununu harika oynadı, babel şöyle süperdi’ diyerek ancak kendini ve hayranlarını kandırabilir. set oyunu dediğin şey 3 günde oluşmaz.

    3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçı‘nda 2-1 geriye düştükten sonra ilk yarı kalan 20 dakika atak yapamadık yahu. rize o kadar kötü bir takım ki, 1-0 öndeyken maçı rahat 3-0’a getirebilecekken getiremiyoruz. zira hoca oyunculara verdiği özgürlükle laubaliliği karıştırıyor. bizim oyuncularımız laubali ama hoca bu duruma asla çare getiremiyor. duran toplarımız koca bir kara delik. hücum bitirme yüzdemiz inanılmaz düşük. berkan ve taylan’ın ilk top kontrolleri ve çevre kontrolleri berbat ama ekstra çalıştırılmamakla birlikte bir futbol takımının olabilecek en kritik pozisyonunda oynamaya devam ediyorlar. yine merkezdeki oyuncularımızın fizikleri o kadar yetersiz ki her maç omuz vuran rakip orta saha oyuncularına yenik düşüyoruz. marsilya maçında guendouzi-gueye, rize maçında dabo-djokovic. omuz attıkları her orta sahamız düşüyor. biz transferin son günü gustavo assuncao’yu aldık, bu profilin tam zıttı. doğru fizikaliteyi merkezimize uygulayan her rakibe eziliyoruz ama maç sonu hocayı dinlediğimizde harika oynamışız.

    ben artık hocanın bu berbat kadro planlamalarından, sürekli yorgunluğu ya da başka şeyleri bahane etmesinden, bir türlü doğru ve istikrarlı oyunu oynatamamasından, oyunculara verdiği özgürlüğün laubalilikle karıştırılmasına ses çıkarmamasından, evlatlarına övgüler dizip iyi oynayan diğer oyunculara pay vermemesiyle yarattığı takım içi haksızlıklarından ve bunun gibi onlarca şeyi göz göre göre inat edercesine yapmasından gerçekten sıkıldım ve galatasaray taraftarını aptal yerine koyduğunu düşünmeye başladım.

    umarım burak elmas, fatih terim’in bu işlerini gerçekten görüyor ve doğru düzgün avrupalı modern bir teknik direktörle görüşüyordur. zira bu mentalite ve bu ‘ben bilirim’cilikle, bu berbat kadro planlamasıyla ligde çok ciddi sıkıntılar yaşar, ilk 5’i zor görürüz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın