• 96
    fazlasıyla önem verilmesi elzem olan müsabaka.

    rize'yi onu bunu bırakın, her şeyi bir kenara atın. milli maç arası öncesi oynanacak bu karşılaşma. 7 maçta 11 puan toplamışsın, 11. sıradasın ve 10 gol atıp 10 gol yemişsin.

    rakibin ligin dibine demirlemiş, sadece 1 puanı var 4 gol atıp 16 gol yemiş.

    geçtiğimiz yıl 2 gol farkı ile şampiyonluk kaçırmışsın.

    bu ortamda bu rakibe bulduğun kadar atacaksın. efsanevi 9-1'lik balçova yaşamspor maçı gibi bir maç olmalı. hem takımın özgüveni yerine gelecek, hem oyuncular üzerlerindeki baskıyı atacak, hem teknik heyet milli araya kafası rahat gidecek.

    diğer ihtimali düşünün, rakip kazansa? 8 maçta 11 puanda kalacaksın, averajın eksiye gidecek, oyuncular - teknik heyet ne halde olacak milli arada?

    şimdi bunun üzerine bir de rakibin rize olduğunu düşünün. galatasaray ile boy ölçüşmeye cürmü yetmeyecek olmasına rağmen arkasına aldığı türlü türlü destekle kendini bir halt zanneden, bir futbolcunun kariyerine - ekmeğine kast eden bomboş bir camia.

    lafa geldi mi marsilya maçındaki olaylar için "hak edene hak ettiği gibi davranırız" diyoruz madem, bu maçta da hak edene hak ettiği gibi davranacağız! lamı cimi yok bu işin!

    yeterli önemi vermezsek eğer atarlar 1 tane hem yukardaki takım içi etmenler ile uğraşırız, hem de bunlara o aldıkları desteğin gücü ile fazla fazla saçma salak konuşma imkanı veririz! benim galatasaray'ımın bunu vermeye imkanı yok!

    herkes haddini bilecek, bilmeyene bildireceğiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın