• 28658
    oyun içerisinde basit çözümü olan problemleri olan takım.

    özellikle skor olarak öndeyken kullandığımız kale vuruşlarında. -ki önde değilsek paslaşarak başlıyoruz- muslera tüm takımı hücum yönüne göre sol tarafa konuşlandırıyor. buna karşılık rakipte sol tarafa yığılıyor. bölgede sayısal üstünlüğü kaybetmemek adına böyle yapıyoruz zannedersem. fakat bir oyuncuyu sağ tarafta bulundurursak rakipte o oyuncuya en az bir yada iki oyuncu ile karşılık vermek zorunda kalacak. eğer iki kişi ile önlem alırsa topun gönderildiği bölgede sayısal üstünlük bizde olur. tek kişi ile önlem alındığı takdirde ise oyunun sağ tarafa geçişini sağladığımız takdirde sağ bölgedeki oyuncumuz rakip ile birebir kalacaktır.

    tabi kalecinin takımı sol tarafa toplayı sağdaki tek adama top atması ihtimalini muslera'nın ayakları sebebi ile elemek zorunda kalıyoruz.

    (bkz: 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçı)'nda toplam 34 adet taç atışı kullandık. birkaç tane atış hariç bu atışları 30 sn üzerinde sürelerde kullanıyoruz. en kötüsü bu atışları skor olarak önde olmadığımız zamanlarda da bu kadar yavaş kullanıyoruz. kendi oyun süremizden 15 dakikayı bu şekilde heba ediyoruz. taç atışlarının skor olarak oyun elimizde değilken daha seri kullanılmasını sağlamamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın