resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32361
    taktik maktik yok , defanstan pasla cikiyoruz sadece. ondan sonrasinda ama buna uygun cizilmis, calisilmis bi adet organize atak olmayinca bunlarin hepsi anlamsizlasiyo.

    futbol dünyada acayip sistemlesti. bireysel yeteneklerin onemi yadsinamaz. ama elinde sapkadan tavsan cikartacak oyuncun yoksa, yapacagin tek sey, sabahtan aksama kadar yuzlerce calisilmis pozisyonun varyasyonlarini oynamak. onu mukemmel bi makina haline getirmek. hocam biz ne oynuyoruz allah askina ya? akan oyundaki set kurgusunu gectim, su takimin calisilmis bi korner organizasyonu da mi olmaz?

    3 senede , bugun oyuna giren atalay haric, kac oyuncu oynadi alt yapidan? u19u felan kapatmak lazim diye dusunuyorum. ikinci lig kluplerine kiralik oyuncu yetistirme yeri gibi bi misyona dondu orasi.

    isine gelince genclesiyoruz vs, gelmeyince gecen sene sampiyonluk macina arda,babel,akbaba triosuyla cikiyosun. belki alternatif bisiler denesen cok farkli seyler konusuyoduk simdi.

    7.5 milyon euroya stoper aliniyo, o begenilmeyip takim oyununa uygun degil diye bi 7 milyon euro daha veriliyo. gecen sene devre arasi sag bek aliyosun, bu sezon gene ayni mevkiye transfer. diagneyi aliyosun , oynatiyosun , oturtuyosun, o iyi degil diye muhammedi getiriyosun, bu sene hic biri olmaz deyip halile donuyoruz.marcao mesela, takimin direk yarisiymis arkadas. herif ceza aldi 8 mac ligde, kafasi kesik tavuk gibiyiz. genc bir sol stoper neden dusunulmez de tum parcalari yerinden oynatmak zorunda kaliriz ki?

    rotasyon rotasyon. hocam makinanin tum dislilerini sokup de , yerine farklilarini takinca rotasyon olmuyo. berkan,cicalcau ve halil'in caliskanliklarinin hepsini bi anda sokunce, ilk defa kayseriye yeniliyosun iste. hepsinin posasi ciksin, sonra bunlar geri kendi kendine dinlenerek dolar diye bi olay mi var?

    mac sonunda hikmet hoca cok konusmustur , anlatmistir gibi bi aciklamasina denk geldim de tam emin degilim. oyle hocam. verirler kucagina 3 golu, istanbul'a donersin. iyi kotu ligi bilen ilkokul cocugu da galatasaray'a onde bas, illa hata cikarirsin diye bakarken, senin cozum uretmeni bekliyoruz iki senedir felan.

    lazio macinda muazzam mucadele edip, efor koyan takim vardi. ha o mucadele olursa zaten, seyh ucmaz muritleri ucurur duruma geliriz ama o da yok.olmayacak pozisyondan gol cikinca , xgler, terimballlar havada ucusuyodu da ne oynamistik o macta taktiksel olarak birileri bana videolu ozet gecsin.

    takimi genclestiriken, elindeki plani oynayacak oyunculari bulmak lazim, su iyiymis sunu alak, ama ne oynuyoz, ne oynacaz. kimsenin net bi fikri yok. kadro secimlerinden mutevellit kazan da kayniyo sanirim. 13 milyon euro para verdigimiz adam 3. forvet mi degil mi kendi bile bilmiyo. kel alinin baği gibi bi yer olduk.

    tamam sakinim. tanim girelim. imparator.
App Store'dan indirin Google Play'den alın