resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32247
    bu sınırların görmüş olduğu en iyi teknik direktör olması, hatta ülke sınırları dışında saygı ile anılması son 3 yıldır formsuz olduğu gerçeğini değiştirmez.
    form geçici klas kalıcıdır lafı terim için de geçerli bence.
    "kafası saha da oldu mu var ya of" diye bir düşünce belirledik şimdi. seven sevmeyen herkes aynı şekilde bunu tekrarlıyor. ben de dahil.
    ancak hocam kafanı sahaya veremiyorsan bir zahmet takımın önünü açıver.
    aslında amacım şu an için kendisini eleştirmek değil. ben ekim ayının sonlarına kadar bakacağım bu takıma. bu takım yeni ve biraz sabır lazım.
    ancak görünen köy uzakta değildir. hoca ne yazık ki bizi tekrara düşürüyor. sadece bizi de değil kendi de tekrara düşüyor.
    babel'i senin getirmen sana eksi yazmaz ancak ısrar etmen yazar. her oyuncu tutacak diye bir kaide kural yok. ancak kötü oyuncuyu (tabi burada kötülük performansa dayalı kötülük) oynatıp oynatmamak senin elinde.
    "-taraftara kulak asmıyorum, ben ders vermem veririm, ıslık atılan oyuncuyu çıkarmam" yani bunlar inat uğrunaysa yazık. hem bize, hem sana, hem de bu takımın giden zamanına yazık.
    totosuyla inatlaşan altına yapar hocam. biz senin toton olamayız ancak altına yapacağını hissedebiliyoruz. sürekli üst üste biniyor her şey ve hoca kontrolü eline alamıyor. takım hep bir kaos içinde. bir bakmışız saha içi kavgası, bir bakmışız sosyal medya üzerinden mesaj vermeler. terim takımlarında olacak işler değil aslında bunlar. en azından biz öyle gördük.
    maç sonları bir demeç veriyor hoca venüs, uranüs, mohammed, aytaç, top toplayıcı çocuk herkes kötü futbol yüzünden suçlu. hem adamları taraftarın önüne atıyor hem de adamları psikolojik olarak zorluyor. kim ister milyonlar önünde yem edilmeyi. hem de camiası tarafından ilah gibi görünün birinin ağzından çıkacak sözlerle.
    sezon başından beri terim'den tek istediğim şey bu sene sonu şampiyonluk dahi gelse artık emekliliğini istemesi ve ne bileyim bir onursal başkan falan olması. dikelim heykelini ali sami yen stadyumuna, önünden atkıyla geçerken gururla bakalım.
    biz fatih terim'i iyi hatırlarız da bizden sonra gelen nesil sıkıntılı hocam. ne seni bilirler ne bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın