resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32183
    3 senedir bize rezil futbol izletiyor. buna sabır göstermemizin tek sebebi geçmiş başarıları. ancak artık net olarak görülüyor ki kendisinin dönemi bitmiş. bazı şeyleri iyi yapıyor olabilir ama genel anlamda ortaya istikrarlı şekilde iyi oynayan bir takım çıkmıyor. takım otoritesi yok gibi bir şey, her gün ya yeni bir kavga haberi duyuyoruz, futbolcular sosyal medya üzerinden taraftara laf atıyor ya da saçma sapan kırmızı kartlar görüyorlar.

    takım aşırı ağır oynuyor, duran toplarda gol yüzdemiz aşırı düşük (3 senedir). orta-kafa-gol olayı neredeyse tamamen bitmiş durumda. taktiksel zaafiyet sebebiyle oyuncular olduklarından kötü gözüküyor. ilk hatada ya gol yiyoruz ya kırmızı. bütünlük yok, değişik bir taktik hala çözemedim. bütün bunların içinde en kötüsü de terim’in açıklamaları birbiriyle çelişiyor. bir gün diyor ki şu oyuncu olsaydı yenerdik öbür gün o oyuncuyu yerin dibine sokuyor, oynatmıyor. bahaneleri var hep. sık maç yapıyoruz, hakem şöyleydi, zemin böyleydi, transfer yapamadık, makas açıldı vs. bu söylediklerine kendi de inanıyor ne yazık ki.

    bugün suçu taraftara attı, yarın tt arena’da herkes terim istifa dediği zaman ne yapacak? galatasaray tarihine geçmiş bir insanın, bu raddeye gelmeden istifa etmesi hem kendisi hem bizim için en hayırlısı. kimse kötü ayrılmak istemez, gerek de yok. birazcık galatasaray’ı seviyorsa, yollarımızı ayırmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın